Skupina Hex vyhlasuje súťaž na remix megahitu „Keď sme sami“!

Páči sa vám megahit kapely HEX „Keď sme sami“? Urobte si vlastnú verziu!  Skupina HEX vyhlasuje súťaž na remix a coververziu tejto úspešnej skladby! Zapojiť sa do súťaže môže každý, kto má chuť experimentovať so zvukom podľa vlastného vkusu. Jednotlivé stopy nájdete na stránke hudba.sk.

Fanúšikovia remixov a coververzií pozor! Skupina HEX vyhlasuje súťaž na remix a cover megahitu „Keď sme sami“.

 Hex promofoto

„V spolupráci s hudba sk sme pripravili súťaž o remix piesne  „Keď sme sami“. Veľa ľudí nám písalo a prejavilo záujem o remixovanie nášho úspešného singla. Zapojiť sa môže každý, kto má či nemá nejaké skúsenosti a vybavenie. Stačí fantázia a chuť  hrať sa. Môže vzniknúť čokoľvek, tanečná verzia, drum´n ´bass verzia či dubstep… Sami sme zvedaví, čo to bude.“ Vysvetľuje spevák kapely Peter Ďuďo Dudák. 

Jednotlivé stopy piesne „Keď sme sami“ nájdu remixéri na webe hudba.sk. K dispozícii na stiahnutie budú celý február.

Aby nezostali nepovšimnutí speváci, speváčky a kapely, budú aj oni môcť nahrať klasickú coververziu. Tak, ako to urobili ich známejší kolegovia na našej výberovke Všetko najlepšie. Myslím si, že pre mnohých to bude zaujímavá výzva!“ Dodáva basgitarista a manažér Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

HEXáci na konci súťaže potom vyberú  najlepšie remixy, kritériom bude nápaditosť spracovania. Výsledné skladby si budú môcť fanúšikovia vypočuť a stiahnuť na hudba.sk. Megahit „Keď sme sami“ už má jeden oficiálny remix z dielne  známeho DJ-a Roberta Buriana.

„Robert Burian nás sám oslovil a my sme mu poslali jednotlivé tracky. O pár dní bola dance verzia hotová. Všetko sa riešilo mailom, po prvý krát sme sa osobne stretli až pri premiére remixu. Robert je asi najsilnejšia značka komerčnej tanečnej hudby na Slovensku a v Čechách. To, že si vybral našu pesničku, je pre nás úplne nová skúsenosť.“ Konštatuje Peter Ďuďo Dudák.

Na skladbu „Keď sme sami“ sú dva klipy, ten „making off“ dosiahol na youtube cez víkend vyše milióna prezretí!  Skupinu HEX najbližšie čakajú viaceré výročné ceny, v ktorých sa objavili v užších nomináciách. So singlom roka bodujú v Radio Head Awards a v ankete OTO ako skupina roka. V hudobných oceneniach Zväzu autorov a interpretov sa dokonca objavili dva krát, za album „Všetko najlepšie“ a ako skupina roka.

HEX-vsetkoNaj-cover

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Peter Spurný