Skupina IMT SMILE predstavuje ďalší nový singel SVET

Ide už o druhý singel z ich pripravovaného albumu EXOTICANA. Text ku skladbe napísal Vlado Krausz a hudbu zložil Ivan Tásler.

 V skladbe sa Ivan objaví v netradičnej polohe, nahral v nej basovú gitaru, čo zdokumentoval na fotografii Martin Trenkler a následne fotograf Peter Ivan použil pri tvorbe e-coveru ku skladbe.

Svet bude tým, čím bol

Nový album EXOTICANA prináša so sebou nielen už vydanú skladbu ÚSMEV a aktuálne druhý singel SVET, ale tiež prípravy na novú šou s rovnomenným názvom EXOTICANA. Nová šou a nový koncertný program si IMT SMILE pripravili na 13. decembra v Košiciach a 19. decembra v Bratislave. Už teraz je jasné, že fanúšikovia sú veľmi zvedaví na novinky, ktoré si pre nich kapela nachystala. A IMT SMILE by sa radi poďakovali svojim fanúšikom za podporu a záujem o koncerty. Aj preto sa rozhodli pridať ďalšie, nové termíny koncertov. 

V Košiciach tak pribudne termín 14. 12. a v Bratislave 20. 12. 2024.

Ako hostia pridaných koncertov sa predstavia Michal Malátný a Tomi Okres zo skupiny Chinaski a Peter Bič, toho so skupinou spája bohatá história z čias, keď bol členom IMT SMILE. Zoznam hostí doplní aj Lukáš Adamec, ktorý sa predstaví na všetkých koncertoch.

IMT SMILE si tak pripravili intenzívny záver roka, ktorý vyvrcholí nielen vydaním nového albumu, ale tiež štyrmi veľkými koncertami – to všetko pod názvom EXOTICANA. Svet, plný farieb, vôní, tanca a hudby; svet, ktorý treba zažiť aspoň raz v živote.

Vstupenky:
https://www.ticketportal.sk/event/IMT-SMILE-EXOTICANA
https://www.ticketlive.sk/sk/event/imt-smile-exoticana-2024

IMT SMILE – SVET
https://imtsmile.lnk.to/SVET
hudba: Ivan Tásler
text: Vlado Krausz
Ivan Tásler: basová gitara, klavír, harmonika, spev
Miro Tásler: rhodes piano, klavír sólo, hammond organ
Viktor Špak: elektrická gitara, akustická gitara, vokály
Ivan Kormaňák: bicie, tamburína
Pavol Jeňo: trúbka, vokály
Mário Gapa Garbera: saxofón
producent: Ivan Tásler a Miro Tásler
nahrával: Pavol Jeňo
mix: Pavol Jeňo
mastering: Mike Thorne
Nahrávané v Považskej Teplej v aprííli 2023 a v Bratislave v júni 2024 v štúdiu na Kolibe Mix v Musicology studios, Košice Mastering v Rimshot Studios, Kent (UK)
ecover: Peter Ivan
ecover photo: Martin Trenkler
2024 WildRiverMUSIC
ISRC:SKCM72430401

TS