Skupina IMT SMILE predstavuje video ku svojej novinke SVET

Skupina IMT SMILE len pred niekoľkými dňami vydala svoj nový, v poradí už druhý singel, s názvom SVET z pripravovaného albumu EXOTICANA. Teraz k nemu predstavuje aj videoklip, ktorého tvorcom je video-maker Robo Bošeľa.

Album a tiež pripravovaná nová šou prinesie svet hudby a tanca, aká  k poriadnej šou patrí. Práve lyric video k piesni SVET je dotvorené pohybom a tancom. 

Niekoľko sekvencií vo videoklipe natočil aj Laci Strike. Zábery vznikli spontánne na streche jeho tanečnej akadémie. V  novom koncertnom programe sa tak predstavia tanečníci, ktorí už IMT SMILE dobre poznajú – Laci Strike a jeho Street Dance Academy Crew.

Nová šou tak láka nielen novými skladbami, ale tiež hosťami. Vďaka záujmu fanúšikov sa skupina IMT SMILE rozhodla pridať ešte dve vystúpenia EXOTICANA.

Na všetkých koncertoch sa tak spoločne s kapelou predstavia: KALI, LACI STRIKE a SDA CREW, a tiež Lukáš Adamec. V Košiciach 13. decembra 2024 a v Bratislave 19. decembra 2024, sa ku nim pridá Ben Cristovao.

V deň pridaného koncertu v Košiciach 14. decembra zas trojica skvelých hudobníkov – Michal Malátný, Tomi Okres zo skupiny Chinaski a Peter Bič.

20. decembra v Bratislaveto bude tiež  Peter Bič, ktorého so skupinou IMT SMILE spája dlhoročná história siahajúca k samotným začiatkom skupiny.

EXOTICANA je nová koncertná šou, nový album a nové piesne od IMT SMILE.

https://www.ticketportal.sk/event/IMT-SMILE-EXOTICANA
https://www.ticketlive.sk/sk/event/imt-smile-exoticana-2024

IMT SMILE -SVET ( official lyric video)
hudba: Ivan Tásler
text: Vlado Krausz
Video Maker/ Director : Robo Bošeľa
Edit: @stasak_michal
Videosekvencie: Laci Strike
producent: Ivan Tásler a Miro Tásler
nahrával: Pavol Jeňo
mix: Pavol Jeňo
mastering: Mike Thorne
Ivan Tásler: basová gitara, klavír, harmonika, spev
Miro Tásler: rhodes piano, klavír sólo, hammond organ
Viktor Špak: elektrická gitara, akustická gitara, vokály
Ivan Kormaňák: bicie, tamburína
Pavol Jeňo: trúbka, vokály
Mário Gapa Garbera: saxofón
producent: Ivan Tásler a Miro Tásler
nahrával: Pavol Jeňo
mix: Pavol Jeňo
mastering: Mike Thorne

Nahrávané v Považskej Teplej v aprííli 2023 a v Bratislave v júni 2024 v štúdiu na Kolibe Mix v Musicology studios, Košice Mastering v Rimshot Studios, Kent (UK)

TS