Skupina IMT Smile pridala štvrtý koncert projektu hiSTORY – 17.12. Košice.

Na narodeninové koncerty kapely IMT Smile si kúpilo vstupenku už viac ako 20 tisíc ľudí. O projekt hiSTORY je neskutočný záujem. Z toho dôvodu sa skupina rozhodla po Bratislave pridať koncert aj v Košiciach. Ten sa uskutoční 17.12. o 19:00 v Steel Aréne.

Projekt hiSTORY je príbehom skupiny, ktorá už 20 rokov teší svojou hudbou a energickými koncertami tisícky ľudí nielen na Slovensku. Pod réžiou Jána Ďurovčíka budú mať fanúšikovia v decembri jedinečnú príležitosť vidieť kapelu IMT Smile v pôvodnej zostave, v ktorej natočila svoj prvý album Klik-Klak. Na každom koncerte sa objavia aj mnohí ďalší zaujímaví hostia, ktorí boli s kapelou spätí v určitých obdobiach jej pôsobenia, napr. Martin Valihora, Marián Čekovský, Slovenské Divadlo Tanca či umelecký súbor Lúčnica. Ako prezradil Ivan Tásler, budú to veľkolepé koncerty, ktoré sa už nikdy nebudú opakovať. Pôvodne mali byť iba dva, 14.12. v Bratislave a 16.12. v Košiciach. Avšak, pre veľký záujem pridala skupina ďalšie koncerty. A tak IMT Smile vystúpi s projektom hiSTORY v Bratislave na Štadióne O. Nepelu aj 13.12. a v košickej Steel Aréne aj 17.12.

 „Ďakujeme za toľkú priazeň. Po pridanom koncerte v Bratislave, sme pridali koncert aj v Košiciach. Už je vás viac ako 20 000. Veľmi si to vážime,“ napísal Ivan Tásler na facebooku skupiny IMT Smile.

Reakcia fanúšikov bola okamžitá. „Neskutočne sa teším a neviem dočkať,“ komentovala Zuzana a následne ju doplnila Soňa: „Šťastný život je vystavaný na maličkostiach ako drahokamoch a potom sa dejú veci, o ktorých už vopred viete, že sú veľké. A vy chcete byť pri tom.“

Na každom zo štyroch koncertov zaznie to najlepšie z repertoáru skupiny IMT Smile. Budú to piesne, ktoré sa nachádzajú na výberovom albume hiSTORY. Ten kapela vydala pred pár týždňami a obsahuje aj EP Príbeh príbehov zo štyrmi novými skladbami, na ktoré režisér Laco Rychtarik natočil krátky film a do jednej z hlavných postáv obsadil herca Alexandra Bártu.

Vstupenky na narodeninové koncerty hiSTORY sú v predaji v sieti Ticketportal.  Všetky informácie o projekte sa dozviete na facebookovej stránke: https://www.facebook.com/IMTSMILEhiSTORY/, kde bude kapela IMT Smile postupne zverejňovať rôzne dobové fotografie, príbehy, súťaže, videá zo skúšok a videoklipy k skladbám, ktoré doposiaľ nemali žiadnu obrazovú podobu.

IMT Smile – hiSTORY
Bratislava – 13. 12. (Zimný štadión O. Nepelu) – pridaný koncert
Bratislava – 14. 12. (Zimný štadión O. Nepelu)
Košice – 16. 12. (STEEL Aréna)
Košice – 17.12. (STEEL Aréna) – pridaný koncert

Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal:
https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=65219

IMT Smile : www.imtsmile.com
Facebook hiSTORY : www.facebook.com/IMTSMILEhiSTORY/
Instagram hiSTORY: https://www.instagram.com/imtsmile_history/

imt

Zdroj: Universal Music s.r.o.