Skupina Instinct predstavuje nový letný singel Medzitým aj s videoklipom.

Pomerne krátko po uvedení skladby Na život a na smrť do rádiového éteru, predstavuje kapela  ich novú skladbu Medzitým. „Ja žijem aj keď spím“ sa spieva v texte Daniela Heviera.

„Tentokrát sme zmenili tému a konečne máme aj pieseň, ktorá nie je o láske“,  hovoria členovia kapely. „Na piesni sme priebežne pracovali skoro dva roky a stále sme neboli s hudbou úplne spokojní. Do štúdia sme išli s pokorou, ale vďaka producentovi Randymu Gnepovi sme za štyri nahrávacie dni dali zo seba viac, než sme čakali a s výsledkom sme naozaj spokojní.

Pieseň je o živote, o tom aký je rýchly a koľko obsahuje momentov, ktoré si ani nestíhame uvedomovať. Vytvorili ju v energickom tempe, aby podčiarkla rýchlosť života.

Videoklip k piesni urobil známy slovenský režiséLaco Rychtarik. “Dostal od nás neľahkú úlohu, pripraviť a natočiť videoklip za dva týždne. Pieseň sa mu páčila, tak sa do toho pustil a myslíme si, že odviedol vynikajúcu prácu.”

Kapela, ktorej zakladajúci členovia sú spevák Lukáš Ciho, gitarista Miro Maršík a bubeník Ondřej Simon sa spoznala v Prahe len na základe inzerátov. Dnes je zložená zo štyroch členov – na basovú gitaru hrá  Martin Havelka. Prednedávnom podpísala zmluvu s vydavateľstvom Warner Music a dnes už nie je tajomstvom, že sa o rok dočkáme ich debutového albumu.

Viac o kapele tu : www.instinct.sk

instinct

Zdroj: Warner Music