Skupina maduar oslavuje 20 rokov od vydania prelomového albumu I Feel Good (1994) a nástupu na česko-slovenskú hudobnú scénu.

Skupina maduar oslavuje tento rok 20. výročie od vydania prelomového albumu I Feel Good v roku 1994, ktorý bol prvým úspešným tanečným albumom domáceho intrepreta na česko – slovenskej hudobnej scéne a v 90. rokoch naštartoval niekoľkoročnú „dancefloorovú“ éru v českom a slovenskom éteri.

Pri tejto príležitosti pripravila skupina pre svojich fanúšikov niekoľko zaujímavých aktivít:

1) Vydanie špeciálnej All-In-One Collection s kompletnou diskografiou a videografiou skupiny za uplynulých 20 rokov (7 CD, 1 EP, 2 DVD). To všetko na 1 USB klúči v darčekovom balení.

Maduar

2) Koncertné turné po diskotékach s názvom We Love 90’s určené pre fanúšikov 90. rokov, na ktorom predstaví svoje najväčšie hity ako Hafanana, La Chita, Do It, I Feel Good či One Way Ticket. Turné naštartuje úvodný koncert 9. mája v detvianskom K Klube a ukončí vystúpenie 5. júla v prievidzkom Jantár Clube. Po každom koncerte sa návštevníci klubu môču tešiť na podpisovku spojenú s predajom All-In-One Collection

3) Sériu unikátnych VIP Live koncertov určenú pre fanúšikov skupiny. Unikátna je v tom, že umožňuje fanúšikom zorganizovať si jednoduchým spôsobom svoj vlastný koncert, na ktorom maduar okrem najväčších hitov predstaví aj menej známe skladby zo svojich 5. radových albumov, vrátane pomalých slovenských balád. Okrem podpisovky a možnosti zakúpiť si All-In-One Collection sa návštevníci dozvedia aj viacero zaujímavostí z histórie skupiny. S VIP Live koncertmi zavíta maduar v priebehu mája a júna napr. do Liptovského Mikuláša, Nových Zámkov, Modry, Banskej Bystrice, či do svojho rodného mesta Rimavskej Soboty, kde sa spolu so svojím bývalým členom Erikom Arestom známym ako MC Erik postarajú na námestí o celovečernú Oldies Party spojenú s ich koncertom.

4) Hosťovanie na Celebrate the 80’s & 90’s with the Hoff, jedinečnej akcie na Slovakia Ringu v Orechovej Potôni, kam dňa 4. júla v rámci európskeho turné zavíta David Hasselhoff aj so svojím legendárnym autom Kitt. Okrem celodennej automobilovej šou sa návštevníci môžu tešiť na večernú mega party, počas ktorej ich The Hoff prevedie tým najlepším z 80. a 90. rokov za účasti medzinárodných hviezd ako Rick Astley, Samantha Fox, 2 Unlimited a mnohých ďalších.

Členovia skupiny sa pre účely osláv presunú na Slovensko z americkej Floridy, kde momentálne pôsobia v oblasti cestovného ruchu (www.travelocenter.com ). Na narodeninové aktivity sa mimoriadne tešia a dúfajú, že si spolu s fanúšikmi užijú veľa zábavy pri spomínaní na „staré dobré časy“ 90. rokov. Tu si môžete pozrieť Kompletný prehľad aktivít spolu s Kalendárom

Zdroj: M&M Brothers Team