Skupina NO NAME odohrá špeciálny koncert pre košických víťazov hokejovej extraligy!

Kapela NO NAME odpáli 17. apríla nečakaný koncert v centre Košíc! Dôvodom výnimočného koncertu je rekordné víťazstvo HC Košice v slovenskej hokejovej extralige. 7-násobný Zlatý Slávik bez hraníc predvedie na počesť domácich hokejistov 50-minútový koncert plný hitov.

Nebude chýbať ani novinka „Povedz mi“. Skupina NO NAME pôvodne plánovala koncert v Košiciach až na jar 2016 v rámci turné k novému albumu. Úspech košických „Oceliarov“ hudobníkov natoľko nadchol, že spravili výnimku. Nenechajte si ujsť oslavu hokejového majstrovstva HC Košice s kapelou NO NAME!

Kapela NO NAME neplánovane vystúpi už v piatok 17. apríla na Hlavnej ulici v Košiciach. Hudobníkov, ktorí majú veľmi blízko k športu, nadchlo víťazstvo košických hokejistov v slovenskej extralige. NO NAME pôvodne plánovali koncert v Košiciach až na budúci rok v rámci turné k novému albumu. Rekordné víťazstvo košických „Oceliarov“ však hudobníkov natoľko potešil, že spravili výnimku. Nenechajte si ujsť 50 minútový koncert plný hitov košickej kapely NO NAME!

NO NAME FOTO NN skusobna kryt

„Pôvodne sme sa doma v Košiciach mali ukázať až na jar 2016 v rámci turné k pripravovanému albumu. Úspech košických hokejistov je však veľmi dobrým dôvodom porušiť toto predsavzatie. Aspoň si prídu na svoje aj tí fanúšikovia, ktorí sa nedostali na naše nedávne akustické turné. Vidíme sa v piatok na Hlavnej ulici! Bude to veľká oslava, nakoľko košickí „Oceliari“ ako prvý klub zo Slovenska oslavujú dvojciferný počet majstrovských pohárov. Tak určitééé.“ Smeje sa líder skupiny NO NAME Igor Timko.

Chalani z NO NAME oslávia víťazstvo hokejistov spoločne s tisíckami fanúšikov a na pódiu odpália najväčšie hity. Tešiť sa môžete na novinku „Povedz mi“, megahity „Ďakujem, že si“ „Čím to je“, „Ty a tvoja sestra“, „Hľadám“ a množstvom ďalších.  Bratia Timkovci majú k hokeju veľmi blízko, preto sa z víťazstva HC Košice veľmi tešia.

Zahráme 50 minútový koncert, ktorý bude zložený z tých najväčších hitov. Samozrejme po prvýkrát zaznie na Hlavnej ulici v Košiciach naša nová pieseň “Povedz mi” a to v plnej paľbe. Z víťazstva našich hokejistov sa veľmi tešíme. Žijeme v hokejovom meste, niektorých z mužstva poznáme osobne. S Petrom Bartošom sem tam prehodíme pár slov, keď sa stretneme, pána  trénera Oremusa sme zase spoznali v Skalici, keď nám ho predstavil bývalý košický kapitán Miro Zálešák.“ Vysvetlil nadšene Igor Timko.

https://www.youtube.com/watch?v=ZEdHbxlrq5c

Bratia Timkovci sa okrem hudby stíhajú venovať aj športu. V minulosti sa zúčastňovali na Medzinárodnom maratóne mieru v Košiciach, teraz sa zapojili do verejných pretekov v behu na lyžiach. Úspešní hudobníci prepadli aj hokeju.

„S manželkou chodievame na košický hokej vždy, keď sa dá, no kvôli deckám sme naše fandenie museli trošku obmedziť. Tešili sme sa na siedmy finálový zápas, ale košickí hokejisti to rozhodli už v Bystrici. S bratmi sme ľadovému hokeju úplne prepadli asi pred štyrmi rokmi. Je to nádherná hra, navyše sme pred „telkou“ prestali nadávať, keď nejakému hokejistovi niečo nevyjde. Na sebe sme totiž zistili, aké zložité je narábať s hokejkou, udržať puk, čítať hru a  ešte držať hlavu hore. Je to vskutku veda.“ Uzavrel Igor Timko.

Kapela NO NAME nedávno predstavila nový videoklip k skladbe „Povedz mi“. Líder skupiny Igor Timko nakrúcal klip v Prahe. Pieseň „Povedz mi“ je prvý singel z pripravovaného albumu kapely NO NAME. Autormi skladby sú bratia Dušan a Igor Timkovci, ktorí majú na konte aj megahit „Na, na, naa“. Fanúšikovia NO NAME sa už čoskoro môžu tešiť na ďalšie nové skladby z nového albumu, ktorý vyjde na jeseň tohto roku. Kapela NO NAME hrá v zostave Igor Timko, spev, Dušan Timko, gitara, Ivan Timko, bicie, Roman Timko, gitara, Vilo Gutray, basa a Zoli Sallai, klávesy. Všetky novinky a informácie o skupine NO NAME nájdete na www.no-name.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.