Skupina Ocean hlasi navrat! Novy album vyjde zaciatkom júna!

Skupina Oceán sa vracia. Nový album je prvým štúdiovým počinom Oceánu po neuveriteľných dvadsaťpäť rokoch a bude sa volať VE SMÍRU. Vychádza začiatkom júna. “Smír mezi námi všemi ‘oceánskými‘ i všemi v tomto Vesmíru. Podaná ruka prostřednictvím nové hudby a textů je naším dalším krokem k Vám,“ vysvetľuje skupina názov albumu.

Jitka Charvátová, Petr Kučera, Jan Vozáry a Petr Hons strávili posledné mesiace písaním nových piesní a následným nahrávaním demonahrávok, ktoré už dostávajú finálnu podobu v štúdiu u producenta Armina Effenbergera.

“Měl jsem s Honzou Vozárym nastíněno pár hudebních nápadů. K těm se přidala invence Jitky a Petra Honse a v tvůrčím rauši vzniklo jádro nového Vesmíru. Jsme vděčni, že znovu nastal magický tvůrčí čas mezi námi čtyřmi… jako dřív… jen s novými tvářemi,“ dodává k vzniku nových skladieb aj celého albumu Petr Kučera.

OCEAN_Roman Černý

Album nakoniec obsahuje celkom jedenásť piesní aj s novou verziou hitu Odlesk tvůjPrvou ochutnávkou z albumu je pieseň DANTE. Kapela ju venuje všetkým svojim fanúšikom a všetkým, ktorí ich roky podporujú, stoja pri nich a dodávali im posledné mesiace energiu a silu kráčať  ďalej.

Ďalšie info nájdete na nových webových stránkach www.oceancz.cz, ktoré boli práve spustené.

Zdroj: Warner Music
Foto: Roman Černý