Skupina Papajam vydáva nový album The New Appetite!

„THE NEW APPETITE“ je názov druhého štúdiového albumu slovenskej formácie PAPAJAM. Celý rok PAPAJAM zbierali a nahrávali skladby s domácimi ale aj zahraničnými umelcami a producentami.

Výsledok je úplne nový štýl, aký produkovali doteraz. Zmenu hudobného štýlu spustila skladba SHE, ktorú v októbri vydalo nemecké vydavateľstvo Munix Music v spolupráci s poľským vydavateľstvom Koto Media Group. PAPAJAM v hudbe pritvrdili a vrátili sa k tvorbe hudby, akú začali tvoriť v ich úplnych začiatkoch, kde sa netrápili rádiovými verziami skladieb.

papajam3

Na druhý štúdiový album si na spoluprácu prizvali známeho rumunského speváka Maria Bischina, ktorý je hitmaker skladieb MACARENA a MORENA , talianských HouseDeliciouS, s ktorými spolupracovali v minulosti pri skladbe „LAND OF LOVE“ či „DO WHAT I WANNA DO“.

Zo slovenských interpretov na albume nájdete Igora Kmeťa ml., s ktorým PAPAJAM nahrali skladbu v rómštine, Thomasa Puskailera, rapera GAMBU, ktorý spolupracuje na dvoch skladbách, či slovenských producentov Miroslava Vrlíka a Semiho Stefa, ktorý pôsobí a hráva v Londýne.

papajam

Album “ THE NEW APPETITE „ obsahuje 11 úplne nových tanečných skladieb. Skladby sú spievané v slovenčine, v angličtine, niektoré pasáže v taliančine či v rómštine. Ako hovoria PAPAJAM „na albume si každý nájde tú svoju. Každá skladba na albume je niečim iná a to aj vďaka spoluprácam“.

PAPAJAM okrem Slovenska a Čiech rokuje o vydaní albumu v zahraničí a to v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku či v Poľsku. Ako sami prezradili, chceli by album posunúť ďalej do zahraničia.

CD Album PAPAJAM – THE NEW APPETITE Vám prináša: Musiq 1, Music-zone.eu, Photographer without rules, Mija production, Salón Glamour Snina, Heels, Jambe, Supermusic.sk, Gregi.net, Rádio Wow, Canon business center, Marek Vozar production, Bacardi.

Zdroj: Papajam