Skupina Para si vybrala na krst nového albumu ‘Našou Krajinou’ skutočne pekné miesto!

Kapela Para sa intenzívne pripravuje na krst nového albumu Našou krajinou, ktorý sa uskutoční 16. júna na bratislavskom hrade Devín. Na koncerte bude vystupovať spolu s kapelou Billy Barman, celý program sa ponesie v duchu malého festivalu.

O tom, že kapela Para je pre fanúšikov dlhodobo obľúbenou hudobnou stálicou, nemôže byť pochýb. Potešili ich novým dlho očakávaným albumom Našou krajinou, ktorý vydali na začiatku júna.

Album sa teší uznaniu zo strany odborníkov aj fanúšikov a 16. júna krstom albumu skupina odštartuje pripravovanú koncertnú šnúru PEKNÉ MIESTA spolu s kapelou Billy Barman. Vstupenky na krst si je možné zakúpiť si TU. Areál devínskeho hradu bude otvorený od 16:00, koncerty začínajú po 19:00.

Séria koncertov PEKNÉ MIESTA bude predstavovať otvorenie letnej hudobnej sezóny na Slovensku. Hrad Devín, Trenčiansky hrad, Zvolenský zámok a amfiteáter v Banskej Bystrici budú tie špeciálne MIESTA, kde sa koncerty uskutočnia. Spojenie Pary a Billy Barman vzniklo veľmi prirodzene, na najväčších domácich festivaloch majú na svojich koncertoch vždy skvelé publikum, ktoré teraz potešia jedinečným koncertným projektom.

Kapely sľubujú zaujímavý program a aj spoločné prepojenie oboch vystúpení, čím iba vyzdvihnú špeciálnosť týchto koncertov. Billy Barman avizujú, že po úspešnom turné Potichu si „požičajú“ na zopár piesní aj dievčatá zo SĽUKu. Všetky štyri akcie prebehnú v duchu mini festivalov, takže na každom mieste bude čo zjesť, aj vypiť. Po skončení koncertov zábava pokračuje na after párty v priľahlých kluboch, aby si návštevníci mohli ešte po vystúpeniach užiť príjemný večer vo svojich mestách, na pekných miestach.

Koncertné turné PEKNÉ MIESTA:

16.6. Hrad Devín – koncert spojený s krstom nového albumu Pary Našou krajinou
22.6. Trenčiansky hrad
23.6. Amfiteáter Banská Štiavnica
29.6. Zvolenský zámok

Link na eshop: https://shop.para.sk/cd-nasou-krajinou
Album si môžete vypočuť tu: https://bit.ly/ParaNasouKrajinouAlbum

LINKY PARA:
WEB: https://www.para.sk/
FB STRÁNKA: https://www.facebook.com/PARA.Brutalna.Zostava/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/parabrutalnazostava

Zdroj: TS
Foto: Ján Vlk – Dreamwolf