Skupina Peter Bič Project prináša leto v horúcej novinke „Holiday“!

Skupina Peter Bič Project prichádza s ďalšou bombou! Úspešná kapela predstavuje nový hit „Holiday“! Horúca novinka prináša fanúšikom v predstihu kus letnej nalády. K novej skladbe už Peter Bič Project chystajú aj videoklip, na jeho premiéru sa môžte tešiť už čoskoro. Pripravte si letnú výstroj, prichádza „Holiday“! 

SkupinuPeter Bič Project poznajú fanúšikovia po celom svete. Svojimi skladbami sa preslávila nielen doma, ale aj v zahraničí. Peter Bič a spol už dávno potvrdili, že nie sú kapela jedného hitu. Teraz prichádzajú s novou skladbou „Holiday“. S nápadom na nový singel prišiel frontman kapely Peter Bič.

https://youtu.be/ZNdgSfA8mME

„Bol to taký môj zimný nápad o lete. Keď som sa počas niekoľkých dní nevydareného zimného počasia nevedel dočkať leta a už mi naozaj chýbalo slnko. Túžil som po lete a brnkal som si melódiu, ktorá mi asociovala letnú náladu. Songom Holiday sme si tak v skúšobni spravili leto v zime.“ Prezradil Peter Bič.

Prvotný nápad prezentoval Peter Bič celej skupine. Ostatní členovia sa chytili námetu a spolu doladili tvar celej piesne. Doplnili text aj názov skladby „Holiday“.

pbpw

„Je to pieseň o tom, ako sa nevieme dočkať leta. O slnku, o vode, o pláži, o bazéne, o zábave. O všetkom, čo patrí k letu. Chceli sme zachytiť tú správnu letnú emóciu a ukázať, ako si užiť leto naplno. Už teraz prichádzame s letom, je to doslova horúca novinka, prichystajte si letnú výstroj…“ Vtipne vysvetľuje frontman kapely.

K novej skladbe chystajú Bičovci aj zaujímavý klip. Jeho detaily však nechcú prezradiť!

pbp

„Pripravujeme klip, scenár je hotový a veľmi sa tešíme na nakrúcanie. Aj napriek tomu, že na Slovensku ešte nie je letné počasie, my si to zariadime inak. Ako? Nechajte sa prekvapiť!“ S úsmevom hovorí Peter Bič.

Kapela Peter Bič Project funguje v zložení líder Peter Bič, speváčka Dáška Kostovčík, spevák Ivo Bič, klávesák Matúš Pavlík, basgitarista Vlado Čekan a bubeník Jozef Zima. Skvelí hudobníci majú zatiaľ na konte debutový album „Say It Loud“, z ktorého pochádza megahit „Hey Now“. Cez leto čaká skupinu množstvo koncertov po celom Česku aj Slovensku. Na letných vystúpeniach a festivaloch predstaví kapela aj nový hit „Holiday“. A po lete Peter Bič Project nepoľavia, naopak na jeseň chystajú pre fanúšikov prekvapenie.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Ján Štovka