Skupina Peter Bič Project zahrala po prvýkrát na festivale Topfest!

Skupina Peter Bič Project mala premiéru na festivale Topfest! Úspešná kapela zožala na 11. ročníku Topfestu uznanie aj od rockových fanúšikov! Publikum najväčšieho rockového festivalu na Slovensku si s kapelou na čele s Petrom Bičom zaspievalo hity „Hey Now“, „Say It Loud“ a aj novinku „Holiday“. Bičovci predviedli aj vlastnú verziu rockového hitu od kapely Guns N´ Roses!

SkupinaPeter Bič Project po prvýkrát vystúpila na Topfeste! Na najväčšom rockovom festivale na Slovensku odpálila hity „Hey Now“, „Say It Loud“ či „Thinking About You“. Aj napriek tomu, že Peter Bič Project nie sú rockovou kapelou, usporiadatelia Topfestu neváhali a pozvali úspešnú kapelu, ktorá prerazila nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.

fotka 2 (6)

„So skupinou Peter Bič Project sme na Topfeste vystúpili po prvýkrát a sme veľmi radi, že sme tu mohli zahrať. Je to super festival, pár krát som tu hral. Minulý rok som tu bol dokonca ako divák a fanúšik skupiny Iron Maiden!“ Neskrýval nadšenie Peter Bič.

Premiéra skupiny Peter Bič Project na festivale Topfest dopadla vynikajúco. Publikum si spievalo aj najnovší hit Bičovcov skladbu „Holiday“.

fotka 1 (6)

Bolo zaujímavé sledovať rockových fanúšikov ako zborovo spievali naše skladby a dokonca aj nový singel „Holiday“. Zahrali sme tiež rockovú pikošku – „Paradise City“ od Guns N´ Roses. Topfest je kvalitný festival, kam chodia ľudia v prvom rade za kvalitnou hudbou a zábavou. A to je podstatné. “ Teší sa Peter Bič.

Kapelu čaká v nasledujúcich mesiacoch množstvo vystúpení na festivaloch po celom Česku a Slovensku. Skupina plánuje aj dokončenie videoklipu k novinke „Holiday“, na ktorom sa režisérsky podieľal aj frontman skupiny.

fotka 4 (2)

„Teraz si na dáme pár dni „Holiday“, ja idem na dovolenku na osem dní do Turecka. A potom sa nezastavíme celé leto, hráme každý víkend až do septembra…“ Smeje sa frontman kapely Peter Bič.

Na jeseň chystá Peter Bič Project pre fanúšikov ďalšie prekvapenie v podobe turné. Kapela Peter Bič Project funguje v zložení líder Peter Bič, speváčkaDáška Kostovčík, spevák Ivo Bič, klávesák Matúš Pavlík, basgitarista Vlado Čekan a bubeník Jozef Zima.

fotka (19)

Skvelí hudobníci majú zatiaľ na konte debutový album „Say It Loud“, z ktorého pochádza megahit „Hey Now“. Fanúšikovia Peter Bič Project sa môžu v blízkej budúcnosti tešiť na nové skladby a nový album. Všetko o skupine, novinkách a koncertoch sa dozviete na https://peterbicproject.sk/ alebo facebookovej stránke https://www.facebook.com/peterbicproject?fref=ts.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Eva Floreková