Skupina Walter Schnitzelsson končí s pódiami, nový život začínaju v kancelárii.

Osud prináša rôzne situácie a s jednou novou sa musí vysporiadať aj skupina Walter Schnitzelsson. Aktuálna hudobná situácia na Slovensku ich zahnala do kancelárskeho života. Mohlo by to znamenať aj to, že ich už neuvidíme na pódiach, ale na chodbách vysokých stavieb, v ktorých je jeden office vedľa druhého.

Spevák Jožko Rezník to zhrnul: “Nuž chcel som skúsiť aké to je, pracovať každý deň osem hodín v kancelárii”. Pre zvyšných členov kapely to nebola až taka veľká zmena, pretože pracovný každodenný život pre nich nie je úplne nový. Zaujímavosťou ale je, že bubeník Miroslav Michale bol pred časom povýšený a momentálne strúha formu ako prísny šéf, ktorý drží zamestnancov nakrátko. Teda, až na jednu zamestnankyňu. Presvedčte sa sami:

Main camera shit: Viktor Cicko (Pop Studio)
Director: Gabika Paschová, Michal Tomasy
Script: Jozef Rezník

Situácia sa nakoniec otočila a chlapci predsa len ostávajú verní hlavne hudbe. A že to myslia úprimne, to dokážu už 15. januára v holandskom Groningene na festivale Eurosonic Nordeslaag, kde budú reprezentovať Slovensko. Chalani z kapely sa zhodli, že pozvánka na Eurosonic je asi najkrajší Vianočný darček tohto roka: “Je to pre nás obrovské! z takého veľkého počtu kapiel ideme práve my! Mega sa tešíme je to predsa najvačší európsky showcase festival”.

Nuž a práve klip na novú pesničku Trap je naopak takým malým darčekom pre fanúšikov skupiny. A možno ešte väčším je fakt, že pár týždňov pred sviatkami sa začalo nahrávanie druhého albumu, na ktorom pracujú aj v tieto dni. “Chceli by sme to vydať na jar, ale radšej to urobíme poriadne ako narýchlo, takže nič nesľubujeme.” Ak chcete o nových pesničkách a plánoch vedieť viac, stači sledovať Facebook (https://www.facebook.com/walterschnitzelsson/) a Instagram (https://www.instagram.com/walterschnitzelsson/). Tam chalani fotkami a videami určite zmapujú aj januárovy koncertný výlet do Holandska.

Trap2

Zdroj: Walter Schnitzelsson