Skyline a niekoľko djs podporí benefíciu pre os Podané ruce vo Fléde!

Kapela Skyline, hvězda české taneční scény, vystoupí na brněnské Flédě 7.2. Svým koncertem se kapela rozhodla podpořit projekt klubu Fléda a OS Podané ruce – „Hard’n’Smart“, který má za cíl zlepšit bezpečnost nočního života v hudebních klubech. Spolu se Skyline na pódiu vystoupí DJ Kotlyk (pohon.cz); Hiffi and Jacob a DJ SKOP. Benefice nabídne velkolepou páteční párty až do ranních hodin.

Skyline na české scéně figurují od roku 1997 a platí za jednu z nejvýznamnějších kapel české elektronické a drum’n‘ bass scény. Jejich poslední deska „Fairytapes“ vyšla 25. března loňského roku a pokřtěna byla ve vyprodaném Paláci Akropolis v Praze. Po dva týdny od vydání vévodila digitálním prodejům hudby v České republice. Na brněnském koncertě se o zvuk a světla postarají zkušení profesionálové – zvukový mistr Jakub Honzátko a light designer Ondřej Burián.

Výtěžek z akce bude použit ve prospěch společného projektu klubu Fléda a OS Podané ruce, na zajištění vyššího servisu a zvýšené bezpečnosti v prostředí klubové a taneční scény v klubu Fléda. Na samotné akci budou rovněž zástupci os Podané ruce návštěvníkům představovat projekt Hard’n’Smart.

Jedinou možností jak růst a posouvat současnou taneční scénu k novým horizontům je neustále pronikat za její aktuální hranice. Nový projekt Hard & Smart je právě jedním z těch, které si kladou za cíl učinit první krok k aktuálně vznikajícím trendům lepšího a bezpečnějšího prostředí nočního života.

Hard & Smart:: Skyline | HiFfi and Jacob | DJ Kotlyk | DJ Skop
7. února 2014 20:00
Fléda, Brno
fcb event: https://www.facebook.com/events/672549082762759/

skyline

Zdroj: Fléda