Slávna mixovaná kompilácia Body Language labelu Get Physical prichádza na Slovensko!

M.A.N.D.Y., DJ Hell, Modeselektor, Matthew Dear, Dixon, DJ T. alebo Junior Boys. Čo majú tieto mená spoločné? Všetci dostali tú česť namixovať kompiláciu Body Language pre slávny nemecký label Get Physical Music. Prvá Body Language, ktorú namixovali M.A.N.D.Y. vyšla v roku 2005, tá najnovšia, s poradovým číslom 11 bude vonku v máji a na Slovensko ju príde odprezentovať DJ, ktorý ju má na svedomí…

Stane sa tak v sobotu 14. apríla, kedy do bratislavsého Nu Spirit Clubu príde zahrať polovica francúzskych Nôze, Nico. Práve on dostal od vydavateľstva Get Physical tú česť namixovať najnovší diel kompilácie, ktorá sa pravidelne umiestňuje v rebríčkoch top kompilácií na svete.

Bllogosmoke

Nico from Nôze sa v Bratislave zastaví v rámci “Body Language Compilation Release Tour” a hostiť ho bude pravidelná akcia Leporelo_FM Party, ktorú majú na starosti protagonisti rádiovej show Leporelo_FM na Rádiu_FM Milos a Skank. Tí si ešte ako to už býva zvykom pozvali do line-upu aj ďalšieho hosťa zo Slovenska. Tentokrát ním bude Shifter, rezidentný DJ Nu Spiritu hrajúci kvalitnú house music.

Možnosť vyhrať voľné vstupy bude určite cez FB page www.facebook.com/leporelofm a v Radiu_FM v programe Leporelo_FM. Checkujte to, oplatí sa.

Leporelo_FM Party presents
Body Language Vol.11 Compilation release tour
14.4.2012 | Nu Spirit Club
Nico from Nôze,
Milos (Leporelo. / Radio_FM)
Skank (Live or Dive! / Radio_FM)
Shifter (Nu Spirit)
www.facebook.com/events/376130025740596/

Digi Artwork

Zdroj: Leporelo
Publikoval: Redakcia GREGI.NET