Slávna priekopníčka ženského rocku Suzi Quatro bravúrne zvláda kariéru aj rodinu!

Suzi Quatro stihla počas svojej kariéry deti aj rockové hity! Priekopníčka ženského rocku už čoskoro oslávi v Bratislave 50 rokov na hudobnej scéne. Glam rocková diva zaspieva 19. decembra v bratislavskej Aegon Aréne. Na Vianoce však už bude Suzi zo svojou rodinou, ktorá je pre ňu veľmi dôležitá.

Rodinu totiž napriek skvostnej kariére nikdy nezanedbávala, vychovala dcéru a syna a dnes pomáha s výchovou vnúčat. Suzi sa na bratislavských fanúšikov veľmi teší a odkazuje im, že si spolu s ňou budú môcť na koncerte zaspievať aj „Stumblin‘ In“, „If You Can’t Give Me Love?“, „Devil Gate Drive“ a ďalšie svetové hity. Nenechajte si ich ujsť!

Slávna rockerka Suzi Quatro oslávi v Bratislave neuveriteľné polstoročie na hudobnej scéne! Počas tohto obdobia sa jej podarilo bravúrne zladiť hudobnú kariéru aj rodinu. Suzi Quatro pochádza z katolíckej hudobníckej rodiny. Napriek obrovskému úspechu, nikdy rodinu nezanedbávala a dokázala vynikajúco zvládnuť kariéru aj osobný život. V roku 1976 sa vydala za gitaristu Lena Tuckeya, s ktorým vychovala dcéru Lauru a syna Richarda Leonarda. Dnes im pomáha s výchovou vnúčat.

Suzi-Quatro-TinaK_6688-B

“Nie je to jednoduché, ale dá sa to. Môžete byť úspešná a mať i šťastnú rodinu. Treba si len uvedomiť priority a zoradiť si ich podľa aktuálnosti. Po tomto poslednom turné mojej kariéry sa už veľmi teším na Vianoce v spoločnosti mojich najbližších, prezradila svoj recept na úspech svetoznáma americká hudobníčka Suzie Quatro.

Suzi Quatro vystúpi 19. decembra v bratislavskej Aegon Aréne NTC. Slovenskí fanúšikovia majú jedinečnú šancu zažiť pravdepodobne posledné turné v jej kariére. Suzi si pre nich pripravila nezabudnuteľnú dvojhodinovú šou. 

Verím, že aj tentoraz bude koncert nabitý energiou a že si slovenské publikum rado so mnou zaspieva. Sľubujem, že to bude divoké,“ netají sa nadšením Suzi Quatro.

Hudobníčka, herečka a moderátorka založila svoju prvú kapelu spolu so sestrami, keď mala 14 rokov. Od roku 1970 si budovala sólovú kariéru a bola mimoriadne úspešná. Predala 45 miliónov hudobných nahrávok, na konte má 16 veľkých, vydala 14 štúdiových albumov. Jej hity „Stumblin‘ In“, „Can the Can“, „48 Crash“, „Devil Gate Drive“ či „She’s In Love With You“! nestarnú a sú „v kurze“ dodnes.

Bratislavský koncert je súčasťou posledného turné Suzi Quatro, ktorá sa po jeho absolvovaní chystá do hudobného dôchodku. Naposledy sa chce riadne vyblázniť práve v Bratislave v spoločnosti slovenských fanúšikov.

Nenechajte si ujsť unikátnu rockovú šou Suzi Quatro, vstupenky na koncert legendárnej speváčky si môžete zakúpiť Vstupenky na koncert legendárnej speváčky si môžete zakúpiť na: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/3447/suzi-quatro alebo https://www.ticketportal.sk/performance.aspx?idp=145724.

SUZI_QUATTRO_A1_594x840_2.0.indd

Zdroj: Propaganda House s.r.o.