Slnko Records oslávi úspešný rok 2014 festivalovou párty!

O Slnku Records niekto vtipne povedal, že vydáva najviac slovenskej hudby na svete. Minimálne v druhej polovici roka to platí s plnou vážnosťou. Od začiatku septembra totiž pod značkou Slnko Records vydalo albumy celkove desať interpretov vrátane Jany Kirschner, Korben Dallas, Zlokot a ďalších.

Úspešný rok sa vydavateľstvo rozhodlo zakončiť najlepším možným spôsobom: organizáciou vlastnej klubovej festivalovej párty s názvom Slnko Spirit. Akcia sa uskutoční 18. decembraNu Spirit klube v Bratislave.

Slnko Spirit ponúkne vystúpenie siedmich kapiel a štyroch dj-ov, pričom dve skupiny priamo na mieste pokrstia svoje tohtoročné albumy. Na dvoch pódiách v bratislavskom Nu Spirite sa postupne predstaví Hviezda, Zuzana Homolová, Talent Transport (krst albumu), Zlokot (krst albumu), Bad Karma Boy, Živé kvety, Katarzia, DJs Peter Bálik, Tomáš Sloboda, Magálová a Biba.

“Táto myšlienka nám skrsla v hlave začiatkom roka, keď sme si spravili takú spontánnu párty so všetkými našimi kapelami, najbližšími spolupracovníkmi a priaznivcami. Dopadlo to veľmi príjemne a tak sme sa rozhodli rozšíriť akciu z našej muzikantskej obce aj na poslucháčov,” vysvetľuje zakladateľka vydavateľstva Shina nápad usporiadať Slnko Spirit 2014.

Okrem živých hraní bude pre návštevníkov k dispozícii aj Slnko butik s CD a LP z poslednej sezóny, aj z predchádzajúcich rokov za zvýhodnenú cenu. Kapely si prinesú svoje tričká, plagáty a merchandising a bude sa podpisovať a fotiť pred špeciálnou Slnko stenou.

Celých trinásť rokov vydáva Slnko Records originálnu slovenskú hudbu práve pre ľudí, ktorí hudbu zbožňujú, denne ju počúvajú a hlavne ako je to v prípade Slnka, ju aj podporujú. Myslím, že takúto akciu dlžíme nielen naším kapelám, ale hlavne našim fanúšikom a poslucháčom,” dodala vydavateľka Shina.

Predpredaj lístkov: https://www.slnkorecords.sk/koncerty#id2392
Facebook event: https://www.facebook.com/events/356300367871789/

Slnko Spirit

Zdroj: Slnko records