Slováci si užijú elektrický Harley na Prague Harley-Days.

Prague Harley Days nadväzuje na úspešný prvý ročník. Prilákať chce ešte viac návštevníkov. Praha  tak opäť zažije koniec leta v štýle silných strojov a zábavy pre celú rodinu.

Plánovaný 2. ročník, ktorý sa uskutoční 4. a 5. septembra mieri ešte vyššie, čo potvrdzuje workshop so severoamerickou legendou Russelom Mitchellom, spanilá jazda historickým centrom alebo účasť Karen Davidson, vnučky zakladateľa značky a to je len niekoľko hitov tohtoročného top podujatia na konci leta.

Piatok v znamení Dark Custom  legendy Russela Mitchella

Program aktuálneho ročníka Prague Harley Days je nabitý počas oboch dní. Piatok 4. septembra sa ponesie v znamení búrania mýtov. Predstaví sa totiž rada Dark Custom, ktorá borí bariéry a predsudky o ľuďoch, ktorí jazdia na harleyoch. Čisté, jednoduché línie v kombinácii s čiernou farbou a štýlovými doplnkami. Harley-Davidson a špeciálne rada Dark Custom už dávno nie sú ťažkopádne stroje, ale svižné a sexi motocykle, ktoré budia náležitý rozruch.

V piatkovom programe nebude chýbať ani severoamerická legenda Russel Mitchell, ktorý sa prestavbami motocyklov zaoberá viac ako desať rokov. Jeho customy sa vyznačujú čistými líniami a jedinečným prevedením. Russel Mitchell bude viesť niekoľko workshopov na tému prestavieb Harley-Davidson. Vrcholom večera bude majstrovský zápas v thajskom boxe  Muay Thai.

Sobotná spanilá jazda a účasť vnučky zakladateľa Karen Davidson

Sobota 5.septembra bude na Prague Harley Days spojená s VIP hosťom – vnučkou zakladateľa značky Karen Davidson, ktorá pre H-D pripravuje kolekcie oblečenia MotorClothes. Karen priletí do Prahy špeciálne preto, aby sa zúčastnila spanilej jazdy historickou metropolou.

Organizátori chcú na Prague Harley Days 2015 predstaviť naživo elektrický model H-D projekt LiveWire. „Alternatívne pohony sú jednoznačnou témou, ale až Harley-Davidson so svojim elektrickým motocyklom naozaj zaujal a rozvíril stojaté vody benzínu,“ hovorí Martin Heřmanský, Country manager Harley-Davidson pre strednú a východnú Európu.

Druhý ročník Prague Harley Days sa tak ponesie v znamení sprístupnenia motorkárskeho štýlu verejnosti  boreniu mýtov naprieč spoločnosťou. Viac informácií o podujatí nájdete na www.pragueharleydays.cz.

Zdroj: Edo Kopček, PR manažér pre Harley-Davidson na Slovensku