Slovenská pošta aj tento rok na festivale Bažant Pohoda!

Slovenská pošta, a. s., aj tento rok pripravila špeciálne festivalové pohľadnice vo formáte A4, ktoré budú môcť návštevníci posielať z festivalu Bažant Pohoda úplne zadarmo v rámci Slovenska a za poplatok do zahraničia.

„Sme veľmi radi, že už štvrtý rok sme súčasťou obľúbeného festivalu. Minulý rok priamo z trenčianskeho letiska poslali návštevníci festivalu skoro sedemtisíc pozdravov nielen v rámci Slovenska, ale napr. aj do Austrálie, Ameriky či na Cyprus. Verím, že tento rok ich bude ešte viac ☺,“ povedala Andrea Pivarčiová z odboru komunikácie Slovenskej pošty.

V priestoroch festivalu sa bude nachádzať aj mobilná pojazdná pošta, kde si záujemcovia budú môcť kúpiť noviny, časopisy a iný doplnkový tovar.

O spoločnosti – Slovenská pošta vznikla 1. januára 1993 a začiatkom októbra 2004 sa pretransformovala na akciovú spoločnosť so 100-percentnou účasťou štátu. Od svojho vzniku hospodári samostatne a nedostáva dotácie zo štátneho rozpočtu. Ratingová agentúra Moody’s udelila Slovenskej pošte už tretí rok za sebou rating úverového rizika na úrovni Aaa.sk, čo je najvyššia možná úroveň. V roku 2008 spoločnosť získala aj certifikáty, ktoré potvrdzujú zavedenie a udržiavanie systému manažérstva kvality a systému environmentálneho manažérstva, zodpovedajúce požiadavkám normy STN EN ISO 9001: 2001a STN EN ISO 14001:2005. Spoločnosť je taktiež držiteľom prestížnej ceny HR Gold za inovatívny projekt v personalistike.

Aktuálne informácie o prípravách 15. ročníka festivalu Bažant Pohoda nájdete na www.pohodafestival.sk.

Zdroj: Agentúra Pohoda
Publikoval: Redakcia GREGI.NET