Slovenská skupina PAPAJAM zverejnila nový singel „Unfulfilled Love“.

Novinku sprevádza videoklip, ktorý natočila speváčka počas svojej dovolenky v Španielsku. Text k skladbe napísal Jakub Murček, ktorý už s kapelou spolupracoval aj v minulosti.

„Je to krásna skladba o láske, no niekedy si to život zariadi podľa seba. Aj o tom je naša novinka, o nenaplnenej láske. Dúfame, že sa Vám skladba bude páčiť. Je to niečo nové z našej dielne, no veríme, že si v skladbe nájde každý to svoje.“

Kapela tento rok spolupracovala s viacerými interpretmi. Jar odštartovali s Ibrahimom Maigom, ktorého si prizvali k skladbe „ FATOUMATA“, tú vydalo zahraničné vydavateľstvo ROTON MUSIC. Taktiež sa môžu pochváliť so skladbou „BOOM BOOM“ ktorá vyšla v lete. Je to spoločná vec so známym spevákom TONY T – frontman projektu R.I.O. Asi každý z Vás pozná skladby SHINE ON, či Beautiful Life ft. Sasha Lopez. Skladba je dokonca nasadená na MTV Germany a VIVA TV. V Poľsku v TOP 50 hudobnom rebríčku sa ocitla na 1 Mieste. Pieseň dostala priestor aj v zahraničí. Do vysielania ju zaradili rádia a televízie v Poľsku, Nemecku, Rakúsku, vo Francúzsku, Anglicku a vo Švajčiarsku. Samozrejme ju môžete počuť aj s domácich rádií na Slovensku a v Čechách.

13

Viac info o kapele :
https://www.facebook.com/PAPAJAMsk
https://twitter.com/PAPAJAMsk
https://www.youtube.com/PAPAJAMtv
https://www.papajam.sk
https://soundcloud.com/papajamsk
https://instagram.com/papajamsk/
https://myspace.com/papajamsk

cover-ul

Zdroj: PAPAJAM