Slovenské celebrity šíria tajomný hashtag #LST. Čo skratka znamená a kto sa za ňou skrýva?

Zaregistrovali ste skratku #LST šíriacu sa v uplynulých dňoch na sociálnych sieťach? Tajomný hashtag sa šíri už niekoľko dní medzi slovenskými celebritami bez akéhokoľvek vysvetlenia. K záhadnej skratke sa dnes prihlásila jej autorka, speváčka Layla. Čo teda #LST znamená?

LST mania_Bekim

Kristína Svarinská, Tina, Johnny Perfekto, Patrícia Vitteková, Michal Nemtuda,  Braňo Vincze, Rakby, Separ, Martin Madej, Zuzana Plačková, Elpe, Igor Kmeťo ml., Michal Sabo, Bekim, Dannie, Creedance, Rytmaus, Forsomeone, Nicole a DJ Lala, moderátori Európy2 i FUN Rádia, Michaela Majerníková, formácia 4D. Tieto i mnohé ďalšie slovenské osobnosti spojil nový trend s názvom #LST. Tajomnú skratku už niekoľko dní zdieľa na najznámejšej sociálnej sieti jedna celebrita za druhou.

K tajuplnému neznámemu výrazu sa až doteraz nehlásil žiaden autor. Najnovšie internetové tajomstvo sa vyriešilo až dnes. K hashtagu sa priznala jeho autorka, speváčka Layla alias Kristína Tranová, ktorá už o pár dní predstaví svoj dlhoočakávaný debutový album. Ten ponesie názov „LST“, čo je skratka pre nový výraz „Laylasystem“.

LAYLA_blueFOTOsm_Martina Nemcekova

„Je to môj spôsob žitia. Čím viac dávaš a neočakávaš späť, tým viac sa ti vráti,“ vysvetľuje. „Podpora od mojich priateľov vo forme kampane #LST   bol taký menší bonus. Verím, že na reakciách ľudí na hashtagy #LST sa všetci zabavili. Ja osobne mám výhercu, ktorý tipoval, že LST je Lojzova stará trojkolka,“ smeje sa speváčka a posiela fanúšikom malú ochutnávku z albumu, ktorý vyjde už koncom budúceho týždňa.

Charizmatická speváčka, ktorá v minulosti zažiarila v úspešnom duete s Majkom Spiritom „Nestrácaj dych“ a neskôr v projekte značky Adidas „Flava like this“, predstavila v januári predzvesť svojho debutového albumu – featuring s Billym Hollywoodom, singel a videoklip „I Feel“.

Ako prezrádza, na prvý júnový týždeň má pre fanúšikov pripravené ešte jedno veľké prekvapenie. Spolu s debutovým albumom odpremiéruje i pilotný singel a videoklip s názvom „Turn Ya On“, ktorého teaser zverejňuje už dnes.

Skladba bude spoluprácou s jej americkým kolegom Hi-Defom (alias David Tuscher). „Singel vznikal v podstate rok. Mal už tri rôzne podoby. S Hi-Defom sme medzitým komunikovali na diaľku a vznikol nápad spraviť featuring. Keďže som mala tento beat voľný a jemu sa páčil, rozhodol sa, že ide do toho. Pomohol mi so všetkým a úplne trafil môj štýl. Zaujímavosťou je, že sme sa prvýkrát videli až na nakrúcaní klipu,“ prezrádza Layla pikošku o najnovšej hudobnej spolupráci.

Na nový videoklip nakrútený v réžii The Vision photos & Patrika Tančenka (Imagine motion) i na intenzívne očakávaný album, ktorý sa stal ešte pred vydaním novou hudobnou drogou slovenských celebrít, sa fanúšikovia môžu tešiť už 8. júna.

LAYLA – TURN YA ON/ Credits:
TheVisionPhotos & Patrik Tančenko (Imagine motion)
Strih a postprodukcia: Patrik Tančenko (Imagine motion)
MUA – Denisa Ďurneková / Make up & Visage by Deni
Fashion stylist – Michaela Ľuptáková
Hair stylist – Romana Paulen salon
Lokácie: Daylight Studio, Refinery Gallery

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Martina Nemčeková