Slovenskí Mofokiller, predskokani Faith No More, vydávajú debutový album Väzby.

V pondelok 25.mája vychádza debut slovenských rockerov Mofokiller s názvom „Väzby“. Na albume nájdete 10 energických skladieb, ktoré sú výlučne v slovenčine.

Materiál na album chalani pripravovali takmer 2 roky. Samotné nahrávanie sa uskutočnilo v SMT Studio v Bernolákove.

Pesničky vznikali postupne a niektoré z nich si kapela preverila aj na koncertoch. Pri ich podobe ide najmä o názor toho, čo je podľa kapely moderná rocková hudba.

Mofokiller Promo 2015

Zaujímavosťou je, že na „Väzbách“ okrem vlastných skladieb nájdete aj cover verziu skladby „Teraz alebo nikdy“ od slovenskej legendy ELÁN.

„Táto skladba sa nám vždy páčila. Je drsná, temná a vymyká sa z bežnej tvorby Elánu. Začali sme ju hrávať viac menej z recesie. Ľudia na koncertoch však na ňu skvelo reagovali, tak sme sa ju nakoniec rozhodli zaradiť aj na náš debut,“ vysvetľuje Matúš Cíger, ktorý v kapele hrá na gitare, píše texty a je leadrom Mofokiller.

Celý album „Väzby“ si môžete vypočuť už od nedele 24. mája na stránkach kapely. Mofokiller môžete najbližšie naživo vidieť a počuť 10.júna 2015 v Aegon Aréne, kde vystúpia ako hosť americkej legendy FAITH NO MORE.

„Faith No More sú naši kamaráti. Poznáme sa roky a veľmi sa na hranie s nimi tešíme.                   Bude to nezabudnuteľná show, takže si ju určite nenechajte ujsť,“ uzatvára bubeník Mario Marcinek.

mofokiller promo

https://www.facebook.com/mofokiller
https://mofokiller.bandcamp.com/

Foto: Veronika Klimonová
Album cover: Peter Mokrý
Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.