Slovenský label New Progress LTD rozbieha multi žánrovú remix competition.

Producenti pozor! Slovenský label NEW PROGRESS LTD v spolupráci s producentskou dvojicou IBSTRACT si pre Vás pripravili re-mix competition, kde môže každý jeden z vás ukázať aké má skills.

Ide o re-mix competition na skladbu “Myself”, ktorá je jednou z najpredávanejších skladieb z ich debutového albumu ABSTRACT PERCEPTION.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/134398278″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

Do súťaže sa môže zapojiť ktokoľvek. Zo všetkých zúčastnených budú vybratí viacerí výhercovia, podľa jednotlivých žánrov, ktorých re-mixy budú vydané pod hlavičkou lablu. Z týchto výhercov bude jeden hlavný, ktorý okrem samotného releasu vyhrá neobmedzený mastering na pol roka zdarma. Ďalšou cenou bude producentský release podľa vlastného výberu a do tretice výhercu čaká interview, ktoré sa rozpošle na viacero hudobných portálov.

Časti tracku si môžete zdarma stiahnuť priamo tu https://goo.gl/VvPYTC alebo tu https://goo.gl/35ldY8

Pre zapojenie sa do súťaže je potrebné potvrdiť účasť v skupine na soundcloude, kde následne treba vložiť svoj finálny re-mix. Každý súťažiaci môže vložiť neobmedzený počet re-mixov, v akýchkoľvek žánroch, no len jeden re-mix môže vyhrať. Pre podrobnosti súťaže si nezabudnite pozorne preštudovať striktné pravidlá súťaže.

Pravidlá súťaže nájdete tu: goo.gl/TpHZHS

Súťaž bude trvať do 28.3.2015 do 00:00 GMT. Výhercovia budú vyhlásení prostredníctvom oficiálnej stránky WWW.NP-LTD.COM do 7 pracovných dní od ukončenia súťaže.

Rozhovor z producentským duom IBSTRACT si môžete v originály prečítať v nasledujúcom odkaze https://goo.gl/5bJ8mC

IBSTRACT-rmxcomptt1

Zdroj: www.np-ltd.com