Slovenský spevácky talent, Patrícia, prichádza na scénu so svojím prvým singlom „TY”.

Na slovenskej hudobnej scéne pribudla nová tvár. Mladá speváčka Patrícia v týchto dňoch uverejnila svoj prvý singel s názvom „TY“, ku ktorému natočila aj videoklip. V klipe si spolu s Patríciou zahral aj svetoznámy model Filip Kubica.

https://www.youtube.com/watch?v=v83tUaszrKI

Patrícia pochádza z Komárna, má 23 rokov a od malička miluje spev. Ak sa ti zdá povedomá, možno ju poznáš zo singlu “Vráťme svetu lásku”, ktorý naspievala s raperom Suverenom. Vďaka tejto spolupráci sa zoznámila s Paul Projectom, ktorý spolu s Lukášom Kolivoškom, bývalým basákom kapely IMT SMILE, vyprodukoval jej prvý singel. Ženskú populáciu určite poteší fakt, že v klipe si zahral popredný model Filip Kubica, známy po celom svete.

pat & fil

V klipe vsadila na jednoduchosť

Natáčanie videoklipu k skladbe TY prebiehalo v košickom ateliéri. Réžiu a kameru mal na starosti Laco Rychtarík, ktorý má na svedomí aj klip LINA MAYER – PERSONAL SKY. Okrem iného natočil klipy aj pre Noc a deň, Dominiku Mirgovú a pod. V klipe vystupujú len dve osoby /Patrícia a Filip/, ktorí svojimi emóciami prezentujú vzťah medzi dvoma milencami. Pre Patríciu bol samotný klip veľkou výzvou, nakoľko bol jej prvým v kariére, a už musela hrať rolu zamilovanej ženy, pričom svoje city prechováva k inému mužovi.

Patricia PR3

„Natáčanie bolo zábavné a užila som si každý jeden moment. Bol to pre mňa veľký deň, po ktorom som dlho túžila a myslím si, že prebiehal presne tak, ako som si ho predstavovala. Môj team bol veľmi profesionálny, všetci mi pomáhali v čom sa dalo, snažili sa navodiť pohodovú atmosféru aby som sa cítila čo najkomfortnejšie a myslím si, že aj vďaka tomu vzniklo krásne dielo, za ktoré som veľmi vďačná.

Patricia PR2

Čo sa týka spolupráce s Filipom, natáčanie sme brali obaja profesionálne. Filip pochádza taktiež z Komárna, takže sme sa poznali už pred tým, dokonca chodí hrávať futbal s mojim priateľom. Oceňujem jeho talent a treba uznať, že na obraze vyzerá naozaj skvelo ;).“

Patricia PR

Na skladbe pracovali známe mená.

Okrem spomínaných producentov Paul Project a Lukáša Kolivošku, okorenil skladbu krásnym klavírnym aranžmánom Zoli Sallai, klavirista skupiny No Name. Jeho rukopis dodal skladbe romantický charakter, ktorým sa chce Patrícia piesňou TY  prezentovať.

R39A0015.00_01_53_26.Still011

Zdroj: agentúra AIR PRODUCTION
Foto: AIR PRODUCTION