SLZA vydává dosud nejosobnější píseň. Singl Jak tě znám věnoval Petr Lexa své přítelkyni k výročí

U posledního singlu skupiny SLZA s názvem Mám to vzdát se zpěvák a textař Petr Lexa svěřil, že rád čerpá inspiraci z příběhů ve svém okolí. Úplně jiným směrem se ale vydal tentokrát s písní Jak tě znám, kterou věnoval Natálii Kotkové, modelce, influencerce a především své dlouholeté přítelkyni. Ta si po jeho boku zahrála i v zamilovaném videoklipu.

Frontman kapely SLZA Petr Lexa a česká Miss World Natálie Kotková tvoří pár už osm let. Na veřejnosti jsou i po letech stále k vidění jako zamilovaná dvojice ve skvělých módních outfitech. Lexa se nyní rozhodl, že své přítelkyni věnuje píseň s názvem Jak tě znám. 

„Když píšu texty, často mě to svádí k tomu, abych vyprávěl fiktivní příběhy, nebo příběhy, které znám z vyprávění,” přibližuje zpěvák svou předešlou tvorbu. „Pak ale přijde moment, kdy naopak cítím potřebu se zase trochu víc otevřít a odvyprávět něco, co aktuálně prožívám. Tohle byla přesně ta chvíle. Chtěl jsem napsat love song, který věnuju Natálce k našemu výročí,” dodává o své přítelkyni, kterou před osmi lety pozval na svůj koncert a od té doby jsou spolu.

Track, který produkoval v současnosti stále respektovanější producent Enthic, pojednává o tom, jak důležité je na vztazích stále pracovat. „Asi jako každý, i já dělám chyby ve vztahu a vím, že je důležité na něm neustále pracovat a umět se o věcech bavit, aby to mohlo fungovat a aby se mohl člověk dál posouvat. O to víc, když vím, že mi na tom druhém tolik záleží” říká Petr Lexa. „Často v sobě spoustu věcí dusím a někdy je pro mě jednodušší to říct všechno písní,” dodává.

Láskyplnou atmosféru singlu Jak tě znám skvěle doplňuje také videoklip z dílny Butterfly Kids. Vzhledem k osobnímu textu si Petr nedokázal vedle sebe představit jinou herečku, proto oslovil přímo Natálku. „Ani jsme nic hrát nemuseli. Režisér prostě zapnul kameru a nechal nás přirozeně dělat to, co bychom dělali i normálně. Mám radost, že k takhle osobnímu songu mohl vzniknout i ten nejvíc přirozený a autentický klip,” uzavírá povídání o novém a upřímném singlu Lexa.

Slza – Jak tě znám
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.instagram.com/skupinaslza/
www.skupinaslza.cz
www.tiktok.com/@lexapetr

TS