Šmolkov si užili aj Twiinsky, speváčky Veronika a Daniela prišli s celou rodinou!

Do zábavného parku Šmolkovia – Magický svet zavítali speváčky Daniela a Veronika Nízlové! Zábavné postavičky a kolotoče najviac nadchli ich dcérky Lindu a Neu, ktoré si Šmolkovské pesničky dokonca aj zaspievali. Sestry dvojičky sprevádzala aj ďalšia rodinka, Veronika totiž prišla aj so svokrou a svokrom! Príďte si užiť výstavu aj atrakcie v lunaparku, zábavno-vzdelávací park Šmolkovia – Magický svet je otvorený už len do konca prázdnin!

Dvojičky Nízlové sú nerozlučná dvojka, spievajú spolu, pracujú spolu a trávia spoločne aj voľný čas. Na Šmolkov do bratislavského Sport Mall v Lamači si urobili rodinný výlet.

„Veľmi sa tešíme, je to pre nás veľká radosť. Neuška je taká šťastná. Boli sme tu po prvýkrát pred asi troma mesiacmi a odvtedy sa dievčatá stále pýtajú, kedy prídeme znova. A tým, že je tu táto vonkajšia časť, tak si to užívame vnútri aj vonku na kolotočoch. Urobili sme si taký rodinný výlet a prišli sme aj s mojou svokrou a svokrom, teda s Matúšovými rodičmi a s troma Matúšovými súrodencami. Vychádzame spolu veľmi dobre,“ prezradila Veronika Nízlová.

Zábavno-vzdelávací park Šmolkovia – Magický svet ponúka množstvo objavov a interaktívnych dobrodružstiev. Jeho súčasťou je vnútorná zábavná zóna plná skákacích hradov, virtuálnej reality, atrakcií, koníkov a autíčok. Počas leta pribudol aj vonkajší lunapark pod holým nebom – bazén s lodičkami, trampolíny, detský autodrom, skákací hrad aj retiazkový kolotoč.

„Linduška miluje Šmolkov, Doma som počúvala stále Šmolkovia, kedy už pôjdeme za Šmolinkou… Naše baby si obľúbili ešte tú staršiu, pôvodnú verziu piesne od Hanky Zagorovej, pretože my sme so sestrou ešte vyrastali na Šmolkoch v televízii s českým dabingom,“ hovorí Daniela Nízlová.

„My so sestrou si spievame Šmolkovské pesničky od detstva, mali sme ich nahraté ešte na kazete. A v telke sme ich pozerali každý deň. No a teraz si ich spievajú aj naše baby. Moja Nea spieva od rána do večera, dokonca si sama vytvorila Šmolkovskú zvučku,“ smeje sa Veronika Nízlová.

Dvojičky Nízlové sa po prvýkrát objavili v detskej pesničkovej súťaži Hviezdička, ktorú v roku 1996 vyhrali. Odvtedy majú na konte sedem albumov a viaceré kompilácie. V roku 2011 reprezentovali Slovensko na 56. ročníku medzinárodnej hudobnej súťaže Eurovision Song Contest 2011 v nemeckom Düsseldorfe. Sesterské duo Twiins nedávno nahralo detské CD Zlatá brána dokorán.

„Oprášili sme pesničky zo Zlatej brány a spravili sme taký prierez hitov zo 70-tych rokov až po koniec 90-tych rokov, kedy vlastne Zlatá brána fungovala. Album Zlatá brána dokorán obsahuje 16 skladieb, medzi ktorými nechýbajú najznámejšie ako Hviezdička, Zimný vietor, Bryndza či Strašidielka. A deťom sa to strašne páči. Som naozaj šťastná, že pri vystúpeniach si s nami spievajú a tancujú, je to dobrý pocit,“ s úsmevom konštatuje Daniela Nízlová.

Zábavno-vzdelávací park sa rozprestiera na 5000 štvorcových metroch a prináša nielen zábavu, ale aj poznanie. Celou výstavou návštevníkov sprevádza prírodovedný chodník, ktorý deti naučí ako sa chovať v lese a ako ho ochraňovať.  Šanca užiť si rozprávkovú atmosféru parku aj všetky atrakcie bude do nedele 1.9.2024.

Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal na https://www.ticketportal.sk/event/Smolkovia-Magicky-svet a priamo na mieste. Všetky vnútorné aj vonkajšie zábavné aktivity sú v cene vstupenky. Informácie  a otváracie hodiny nájdete na www.smolkoviabratislava.sk

TS – NK
FOTO – Maroš Bednár