SNOVONNE prichádza s novým albumom a ďalším videoklipom.

SNOVONNE je známa svojou psychoanalytickou a melancholickou tvorbou s dôrazom na umelecké prevedenie, v ktorej odhaľuje všetko to, čo by sme najradšej nevideli. V tomto duchu nahrala aj tretí štúdiový album „The Child And The Bitch (2017)“.

„Je to seba psychoanalýza o vnímaní a uhloch pohľadu. Nekonečná hádka medzi dvoma hlasmi, resp. stranami – s čím si sa narodil vs. čo z teba svet spravil. Nie je to o tom, čo je správne a čo nie, obidve stránky majú svoje dôvody a svoje hodnoty, no aj tak sa stále ‘bijú’. Chcela som dať priestor obidvom hlasom,“ hovorí Sno o novom albume.

The Child And The Bitch vychádza práve dnes 17. apríla. Pri tejto príležitosti SNOVONNE zverejnila aj druhý videoklip z nového albumu – tentokrát ku skladbe Home. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo je pre vás domov? Konkrétna budova, blízki ľudia alebo pocit, istý druh atmosféry?

V rámci európskej časti promo turné k novému albumu SNOVONNE vystúpi aj na Slovensku. A to konkrétne 13. mája v Nitre a 17. mája v Bratislave. Nechýbajte!

SNOVONNE má na konte dva štúdiové albumy „It’s Sno, Baby – Not Sugar (2010)“ a „The Nightmare Bride (2012)“. Tretia nahrávka „The Child And The Bitch (2017) s podtitulom “Chronicles 1984 – 2014“ vychádza 17. apríla 2017. Nájdete na nej desať skladieb a jedenásty orchestrálny bonus. Sno tvorí texty, komponuje hudbu, dokonca aj grafické spracovanie a tvorba videoklipov sú v jej réžii. V týchto sférach predstavuje tretí album výrazný kvalitatívny posun a umelecké vyzrenie autorky. Album vychádza pod záštitou amerického vydavateľstva Rogue Records.

https://www.facebook.com/Snovonne/
https://www.instagram.com/snovonne/
https://www.snovonne.net/

Zdroj: tlačová správa