So BEAT: 31. októbra v Radosti!

Máme tu ďalšie vydanie party pod názvom SO BEAT, ktoré sa bude opäť gradovať do šialených rytmov techna a hardgroove techna.

Pozvanie prijal známy DJ a producent na techno scéne nie len na Slovensku ale aj v zahraničí DRAGON HOANG. Je nepočujúci, no hudba ho nesmiernie baví.

DJs:
► DRAGON HOANG (SK)
► FENEX (AT)
► SIONNI (SK)
► WIREEZ (SK)

DRAGON HOANG _ biography:

Peter Hoang aka. Dragon Hoang sa narodil na Slovensku, pochádza zo Sniny. V domácom klube hral už v roku 2005 elektronické štýly Trance, Psytrance, Psychedelic Trance, House, Techno). Od Roku 2006 sa pripravuje a trénuje na mixpulte, a na rôznych programoch (napríklad: VirtualDJ a Traktor Pro) pripravuje vlastné tanečné sety. Sám za mixom v roku 2006 prvý krát zistil že táto hudba ho úplne ovládla. V tej dobe sa mu páčil najmä psytrance, techno a hardtechno. Najradšej hráva techno a hardtechno. V roku 2007 začal s Dídžejingom. Neskôr začal hrať v jednom z najväčších techno klubov v Košiciach. V súčasnej dobe sa snaží získať nejaké skúsenosti. Po intenzívnom tréningu sa prvýkrát objavil na akcii v Košiciach na začiatku roka 2008. Od tohto času ho vidieť na akciách konajúcich sa na Slovensku. Hráva z vinylu, CD a notebooku cez Traktor scratch pro. Vytvoril vlastný štýl pre banging techno a hardtechno. Ako prvý sa predstavil v Techno opening sete. Dragon Hoang hral na slovenska, ceske republika, ukrajine, madarska a daľší.. Na nepočujúci DJ, ktorý ako sám povedal “Mixovať ako počujúci didžej nedokážem, ale hrať s láskou a chuťou ma baví a zaujíma“. Hudbu vnímam pomocou vibrácií nie len mixuje ale aj produkuje svoju vlastnú tvorbu. V roku 2012 začal hudobnú produkciu, potom sa naučil produkciu na software: FL Studio a iné. Má rád štýly elektronickej hudby, ako techno, funky techno, hardgroove, hardtechno a schranz. Dragon Hoang patrí medzi top techno a hardtechno producentov aj medzi jeho najobľúbenejších producentov patrí David Moleon, A. Paul, Patrick DSP, Boriqua Tribez, Dito Masats, Peppelino, O.B.I.,.. V súčasnej dobe vytvára mnoho remixov a pracuje na vydaní svojej prvej platne. Svoje tracky vydáva na labeli Techno Deaf Records. Zameriava sa na tvorbu kvalitných skladieb, kvalitné techno a chce byť medzi poprednými producentmi na techno scéne. V budúcnosti chce upgradovať svoje DJ zručnosti a hrať na techno akciách.

New EP: https://pro.beatport.com/release/element-ep/1611395

ENTRANCE: 3
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/144726692546039/

12081384_10206691589642523_1843022103_n

Zdroj: Sionni