Sony Xperia Freestyle X-Night bude 25. októbra 2014 opäť v Košiciach.

Siedmy ročník adrenalínovej motoristickej šou Sony Xperia Freestyle X-Night sa uskutoční v sobotu 25. októbra 2014 o 20:00 hodine. Po roku uvidia najlepších jazdcov freestyle motokrosu opäť diváci v košickej Steel Aréne, organizátori už spustili aj predpredaj vstupeniek.

Skvelá elektrizujúca atmosféra a plné hľadisko počas posledného ročníka boli pre organizátorov z Boardcore Agency dostatočným dôvodom, aby sa podujatie opäť konalo pred vďačným publikom na východe republiky. Prémie pre najlepších budú opäť vypísané na sumu 20 000 eur.

Sony-Xperia-freestyle-FMX-Kosice-Podmol-Rinaldo-Adelberg

„Ešte v nás doznievajú dojmy zo skvelej atmosféry v Steel Aréne. Rovnako nadšení boli aj jazdci, takže sme nemali dôvod meniť miesto konania ďalšieho ročníka,“ povedal promotér akcie Jozef Murín, ktorý sľubuje, že do Košíc opäť dotiahne svetovú jazdeckú elitu! „Každý rok pripravujeme niečo nové a unikátne, a nemienime s tým prestať,“ dodáva záhadne.

Posledným víťazom Sony Xperia Freestyle X-Night sa v novembri 2013 stal francúzsky jazdec David Rinaldo. Vo finálovom súboji 6. ročníka zdolal o jediný bod Austrálčana Roba Adelberga. Tretím na stupňoch víťazov bol český šampión Libor Podmol.

Sony-Xperia-freestyle-FMX-Kosice-1

V tejto chvíli je už na www.ticketportal.skspustený aj predpredaj vstupeniek. Vstupné je 21,90 eur, organizátori ponúkajú rodinám a partiám nadšencov možnosť využiť zvýhodnený balíček Quattro pre 4-členné skupiny za 79,90 eur.

Sony Xperia Freestyle X-Night
Kde: Steel Arena Košice
Kedy: Sobota 25. októbra 2014 o 20:00
Viac info:www.fmx.sk

Zdroj: Boardcore Agency