SOPHIA ROE: NOVÁ TVÁR NA HUDOBNEJ SĆENE PREKVAPUJE S ENERGICKOU NOVINKOU „WORK IT OUT“

Mladá, talentovaná a perspektívna speváčka SOPHIA ROE. Týmito superlatívmi by sa dala charakterizovať Sophia, cieľavedomá študentka bratislavského konzervatória, ktorá pretavila svoj talent do pôsobivej skladby WORK IT OUT,  ktorá vychádza aj s pútavým videoklipom.

Okrem tanca a herectva, ktorým sa Sophia venuje, sa práve spev stal jej hlavným záujmom. Texty a skladby si píše sama a najradšej tvorí v anglickom jazyku. Mladá interpretka spieva od útleho detstva a aktuálne študuje na konzervatóriu v Bratislave. Okrem speváckych ambícií Sophia hrá v divadle Pavla Országa Hviezdoslava predstavenie s názvom GEN-Z.

Popová novinka WORK IT OUT po lyrickej stránke povzbudzuje k odvahe, vytrvalosti a túžbe plniť si svoje sny aj napriek prekážkam, ktoré občas život prináša. Tak neváhajte a spríjemnite si deň s touto horúcou novinkou.

WORK IT OUT vychádza spolu s pútavým videoklipom z dielne Illuminate, v ktorom si zahrali aj Katrin Virágová a Eliška Panáčková, ktoré môžete poznať z televíznych obrazoviek obľúbeného seriálu Pán profesor. Mladé herecké tváre dopĺňa aj Lucia Šimková, ktorá stvárnila postavu v seriáli Druhá šanca. Režisérom videoklipu je Martin Miko. Horúca novinka vzišla z dielne producenta Mateja „Maxa“ Mikloša.

„ Je pre mňa prioritné, aby si ľudia dokázali zachovať svoju tvár a ctili svoje hodnoty. Skladba WORK IT OUT reflektuje práve tieto zásady, na ktoré sa snažím skrz ňu poukázať. V procese tvorby mi veľmi pomohol producent Maxx Miklos, ktorý vystihol môj charakter a vnútorné pocity, ktoré pretransformoval do hudby. Som veľmi vďačná nie len jemu, ale aj celému tímu Illuminate za profesionálnu prácu a ľudský prístup. Pevne verím, že sa Vám  skladba, no tak isto aj videoklip, ktorý naplnil moje očakávania podľa inšpirácie scény z filmu Fast the furious budú páčiť. Plánujem tvoriť naďalej a dúfam, že Vám moja hudba prinesie do života najmä radosť, povzbudenie a v neposlednom rade úsmev.“ – uzatvára SOPHIA.

https://www.instagram.com/sophiaroeofficial/
https://www.instagram.com/maxx_miklos/
https://www.instagram.com/illuminate_production/

TS
FOTO – MartinaF Photography