Šou Symfónia ľadu je zrušená!

Šou Symfónia ľadu sa 8. októbra 2013 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu neuskutoční! Slováci neuvidia krásne predstavenie s olympijskymi víťazmi ani speváckymi esami – Danielom Hůlkom, Evou Urbanovou či Zuzanou Mauréry.

Dôvodom odvolania šou Symfónia ľadu je nízky záujem divákov na Slovensku, ale najmä v Českej republike. Preto musela Agentúra 212  pristúpiť k zrušeniu predstavenia.

„Agentúra 212 sa ospravedlňuje všetkým fanúšikom krasokorčuľovania za zrušenie programu Symfónia ľadu, ktorý sa mal uskutočniť 8.10.2013 v Bratislave. Program sa mal uvádzať i v Českej republike, kde došlo tiež k jeho zrušeniu. Veríme, že v budúcnosti skvelých ruských krasokorčuliarov na našich štadiónoch uvidíme. Ak nie  v programe Symfónia ľadu, tak v inom. Už zakúpené vstupenky je možné vrátiť v miestach ich predaja.“ Vysvetlil šéf agentúry 212 Roman Hodoň.

Vstupenky na šou Symfónia ľadu boli v predaji v sieti Ticketportal a na www.ticketportal.sk. Peniaze za kúpené lístky na predstavenie budú záujemcom o šou vrátené v mieste ich predaja.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.