Španielska Flamenco Party II: Koncert kapely Ponte Pardo!

V rámci série Španielska Party sa vo štvrtok 27.09.12 na koncerte v Hlave 22 predstaví flamencová kapelka Ponte Pardo, ktorá Vám spolu s pozvanými hosťujúcimi umelcami prinesie kombináciu žánrov: flamenco, pop, rock.

Ponte Pardo, ako mladá kapela orientujúca sa na štýl flamenco nuevo, začala sa profilovať v roku 2010, keď jej frontman Martin Nováček prizval k spolupráci aj ďalších hudobníkov rôznych žánrov s argumentom: Chlapci, ale teraz už naozaj!

Členovia kapely majú za sebou roky hudobnej a životnej praxe (na javiskách, uliciach, liečebných pobytoch), čo viac menej vedome premietajú aj do kontextuálneho interpretačného odkazu svojej hudby. Ich repertoár obsahuje vlastnú tvorbu, zaranžované populárne piesne, motívy autorov: Paco de Lucia,  Vicente Amigo,  Gerardo Nunez, taktiež rôzne hudobné kompozície k tanečným choreografiám, s textami prevažne v španielskom jazyku, no objaví sa aj slovenčina. Kapela má za sebou množstvo úspešných vystúpení i niekoľko samostatných koncertov. Mala možnosť prezentovať sa na rozličných spoločenských akciách a plesoch, zúčastnila sa show Česko-Slovensko má talent, za účasti jej dvorného fotografa Jozefa Páleníka. Charakteristickou črtou hudby Ponte Pardo je kontrast v striedaní jemných flamenco-popových námetov s hrubou energiou flamenco-puro, tohto nádherného Andalúzskeho fenoménu.

Zažite príjemný štvrtkový večer pri skvelej hudbe a vínku na výnimočnom podujatí:
ŠPANIELSKA FLAMENCO PARTY II – vo štvrtok 27.septembra 19:00 – Vstupné 6 EUR
(Ponte Pardo a hostia – zlosovanie cien – fiesta DJ por Sevillanas y Rumbas)

Vstupné:  6 EUR
Predpredaj:  5 EUR
(eventim.sk / listky.hudba.zoznam.sk / remeshop)
Na mieste zľava pre študentov a dôchodcov: 3.50 EUR
Na mieste akceptujeme Ticket Poukážky: Multi, Energy, Compliments
Rezervácie:  0915 797 955  /  0911 193 382

VSTUPENKA (6eur) PLATÍ AKO 10% ZĽAVOVÁ POUKÁŽKA v CK LOLATOURS

FB info:  https://www.facebook.com/events/341148239295732

Zdroj: Organizátor