Spark to Black!

Nasedli jsme do stroje času a zadali souřadnice 1991. To byla ještì doba bohatá na velké události a vydání černého alba skupiny METALLICA byl stejný zážitek, jakým by v současnosti bylo přistání mimozemšťanù na Václavském námìstí.

Černé album vzbudilo senzaci, zmìnilo pořádky na metalové scénì a stalo se „nejtvrdší nahrávkou v popu“, jak kdysi poznamenal jeden z předních hudebních publicistù. METALLICA se letos vrací do arén, aby odehrála kompletní materiál této mimořádné desky. Doba přeje bláznivým vìcem a to, co jste si ještì před pár lety dokázali jen představit, se dnes dìje naprosto přirozenì. Není žádným tajemstvím, že podobné trachtace jsou přitažlivé,   a   dokázali   to   nejen   IRON   MAIDEN.   Kapely   tak   mohou   neustále koncertovat, aniž by potřebovaly nahrávat nová alba. Dnes je možné vše a brzy nás nepřekvapí nic.

Spark pro vás ovšem do nového čísla jedno překvapení nachytal. Speciální osmistránkovou   přílohu   „Holocaust   Nightmare“.   Už   dlouho   jsme   chtìli,   aby posluchači  extrémních  žánrù  mìli  svùj  pokrm  na  jednom  místì.  Neznamená  to ovšem, že se extrémní kapely automaticky přesunou na stránky této rubriky. To určitì ne. Spark potřebuje otevřít, provìtrat a vpustit čerstvý vítr -­‐    to bezpochyby. Zároveň však i nadále zùstane časopisem, v nìmž mají všechny metalové žánry své místo.

www.spark-­‐rockmagazine.cz
www.facebook.com/spark.mag 

SPARK

Zdroj: SPARK Rock s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET