Special Place XL: Súťaž, aká tu ešte nebola – Večera s Makotom a VIP vstup do backstage!

Veľmi dobre viete, že naši fanúšikovia sú pre nás všetko, preto sme sa rozhodli pripraviť pre vás exkluzívnu súťaž s cenami, na ktoré nikdy nezabudnete!

Sme radi, že si vás vážia aj tie najväčšie hviezdy a preto vám ponúkame prežiť niečo, čo sa už nikdy nemusí zopakovať! Jeden z vás môže vyhrať luxusnú večeru s japonskou drum and bassovou stálicou z Good Looking Recordings a headlinerom Special Place XL Makotom v reštaurácii v centre Bratislavy!

makoto

Počas večere ti Makoto osobne odovzdá podpísaný vinyl a aby si na to nikdy nezabudol, odfotí vás spolu profesionálny fotograf , fotky dostaneš zarámované a môžeš sa nimi chváliť kamošom. Nakoniec si užiješ odvoz priamo na žúr a VIP vstup do backstage pre teba + tvojho kamoša, ktorého si vyberieš!

makoto

Ako sa dá do súťaže zapojiť? – Stačí, keď na náš Facebook www.facebook.com/special.place.fest zavesíš fotku, na ktorej si ty so vstupenkou na Special Place XL, zakúpenou v predpredaji! Pozor, lístok musí byť čitateľný, ináč ťa do zlosovania nezaradíme! Rovnaké fotky od rôznych užívateľov nebudú akceptované!

Dokedy súťaž trvá? – Fotky môžeš na www.facebook.com/special.place.fest posielať do 30. apríla, následne prebehne zlosovanie. Víťaz súťaže od nás dostane echo v ten istý deň. Možno to budeš práve ty, kto bude mať možnosť opýtať sa Makota na všetko, čo len budeš chcieť. Držíme palce!

Special Place XL
Piatok 4. mája 2012
Majestic Music Club, Karpatská ul. 2, Bratislava 811 05
Lístky len za 10 eur v predpredaji na www.tixy.sk a čoskoro aj na www.ticketportal.sk
www.specialplace.sk
specialplace.fest@gmail.com
Like Us na Facebooku!
Facebook Event Event

Special Place XL

Zdroj: Special Place
Publikoval: Redakcia GREGI.NET