Speváčka Beáta Dubasová prichádza s pohodovou novinkou SOM.

Legendárna slovenská speváčka Beáta Dubasová prichádza s novou skladbou Som, ku ktorej natočila aj videoklip. Po dlhšom čase sa tak jej fanúšikovia, ktorých má po celom Slovensku mnoho, dočkali ďalšej pohodovej skladby.

,,Text napísal Rudo Rusiňák, ktorý mi poslal zopár textov a práve tento ma najviac zaujal. Je o pocite ženy v jej partnerskom vzťahu, kde je po spoločne prežitých rokoch už všetko jasné, známe a usadené.

Beata Dubasova

Napriek  istote vo vzťahu, žena cíti potrebu vyhnúť sa určitému stereotypu a túži po vzájomnejšom pochopení ´´ prezradila speváčka, ktorá na slovenskej hudobnej scéne úspešne pôsobí už viac ako tridsať rokov.

,,Pesničku som si najskôr len tak brnkala na gitare a potom som ju prvýkrát zaspievala pred celou kapelou. S producentom Brunnom Oravcom sme sa rozhodli nahrať ju v jeho štúdiu aj s kapelou Panama. Ako hosťa sme si prizvali gitaristu Jimmiho Cimbalu´´ povedala Beáta, ktorá sa rozhodla k tejto skladbe natočiť aj videoklip. Oslovila šikovných mladých ľudí z Cloned Monkeys Production a konečným výsledkom ich spolupráce je pozitívna a pohodová vec.

Beáta prezradila aj detaily z natáčania ,, Klip sme nakrúcali v Piešťanoch na rôznych miestach. Mali sme pripravené aj scény z ulice, no kvôli náhlej zmene počasia sme ich museli zrušiť. Na nálade nám to však vôbec neubralo, bola skvelá a aj týmto by som sa chcela všetkým, ktorí spolupracovali na tomto mojom videoklipe poďakovať´. Priala by som si, aby sme sa pri počúvaní  tejto  pesničky  stretli na rovnakej pozitívnej vlne a nálade, tak ako my všetci, ktorí sme ju vytvorili ´´ dodala na záver speváčka, ktorá v novom klipe vyzerá úžasne, veď posúďte sami:

Zdroj: Boris Karch, PR manažér Beáty Dubasovej
Foto: Jena Šimková, archív Beáta Dubasová