Speváčka Lucia Šoralová pridáva ďalšie koncerty po Slovensku!

Speváčka Lucia Šoralová má veľa noviniek! Už o dva týždne pokračuje jej jarné turné po Slovensku. Tentokrát aj so špeciálnymi hosťami. Speváčka sa totiž rozhodla vyhovieť prosbám fanúšikov a k marcovým koncertom pridala ďalšie. So skupinou La Alma sa predstaví v Poprade, Prešove a Žiline. Okrem dcéry Rebeky na koncerty vyrazí s ďalším potomkom v brušku!  

Lucia Šoralová opäť poteší fanúšikov šansónu! Po úspechu marcových koncertov sa speváčka rozhodla vyhovieť prosbám fanúšikov z ďalších miest Slovenska. Večer plný emócií a krásnej hudby si tak v máji vychutnajú priaznivci šansónu v Poprade, Prešove a Žiline!

„Zahráme piesne z posledného albumu O lásce, cti a kuráži, na ktorom som spolupracovala s Michalom Horáčkom. Nebudú chýbať ani moje srdcovky od  Jara Filipa, Zuzky Navarovej a Hany Hegerovej.“ Prezradila Lucia Šoralová.

Lucia Soralova - hudobny host

Šansónový večer v podaní Lucie Šoralovej a kapely La Alma je jedinečný. Pre fanúšikov si speváčka zakaždým pripraví unikátne hudobné prekvapenie!

„Na každom koncerte vystúpi špeciálny hosť, ktorého si vážim aj ako kolegu aj ako interpreta. V Prešove to bude Katka Koščová, a ostatných zatiaľ neprezradím. Bude to prekvapenie a už sa neviem dočkať.“ Teší saLucia Šoralová.

Šarmantná Lucia má okrem plánovaných koncertov aj ďalšiu veľkú novinku! Speváčka sa tento rok stane dvojnásobnou matkou. Turné tak musí zvládnuť s dvojročnou dcérou Rebekou a tehotná.

Lucia Šoralová

„Nuž koncertovať budem tak isto, ako netehotná. Kým je dieťa v brušku, tak je to ešte celkom jednoduché. Ale potom asi nastanú určité zmeny. Ale nechystám žiaden radikálny rez, takže asi len zvoľním tempo. Na turné beriem aj Rebečku, aj opatrovateľku ako vždy. O pár rokov už budeme cestovať autobusom.“ Smeje sa Lucia.

Nenechajte si ujsť Šansónový večer plný emócií a krásnej hudby v podaní Lucie Šoralovej a kapely La Alma. Vďaka aktuálnemu albumu, ocenenému zlatou platňou,  na ktorom spolupracovala s textárom Michalom Horáčkom, ju kritika označila za pokračovateľku  Hany Hegerovej. Luciin výnimočný prejav, osobitá  charizma a nádherné piesne vytvoria nezabudnuteľný hudobný zážitok. Stretneme sa 28.5. v Poprade v  Kongresovej sále Aquacity Poprad, 29.5. v Prešov v PKO v Kine Scala a 30.5. v Žiline v Mestskom divadle. Vstupenky sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal a v miestnych pokladniach.

„ŠANSÓNOVÉ VEČERY LUCIE ŠORALOVEJ & LA ALMA“
28.5. Poprad –  Kongresová sála Aquacity Poprad – 20:00
29.5. Prešov – PKO – Kino Scala, 19:00
30.5. Žilina – Mestské divadlo Žilina – 19:00

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Peter Ondrejka