Speváčka Nikka Kusendová vydáva v spolupráci s BuranoWskim svoj vytúžený duet!

Slovenská speváčka Nikka Kusendová, známa aj ako víťazka 10. ročníka súťaže Česko Slovensko má talent, či “dievča s gitarou“ rozširuje svoju doterajšiu hudobnú tvorbu o vytúžený duet so spevákom Tomášom Buranovským alias BuranoWskim. Skladba má názov Dialóg bez rečí a vznikla v spolupráci s hudobným producentom Andrejom Hruškom.

„Veľmi sme sa potešili, že Tomáš prijal pozvanie na tento duet. Páči sa mi jeho pôsobenie na scéne. Sledujem jeho tvorbu už dlhé roky a som veľmi rada, že sa na tom podieľal práve on.opisuje vydarenú spoluprácu talentovaná hudobníčka, ktorá si vďaka duetu neodnesie len novú, letne ladenú pieseň do repertoáru, ale aj množstvo smiechu a dobrodružstva z procesu jeho tvorby.

Aj napriek môjmu strachu z výšok a hororov a Tomášovmu strachu z kolotočov videl náš kameraman a režisér Dominik Janovský až príliš veľký potenciál v práterskej bobovej dráhe a hororovom domčeku. spomína Nikka na natáčanie videoklipu plného adrenalínu, ktorý okrem záberov z rakúskeho Práteru obsahuje aj zábery z Bratislavy a Čunova. 

Ako už samotný názov Dialóg bez rečí“ prezrádza, duet nesie myšlienku vzťahu medzi dvoma blízkymi ľuďmi. Či je tento vzťah rodinný, priateľský alebo romantický však záleží na interpretácii poslucháča.

Screenshot

Text piesne odspievaný Nikkou bol na mieru napísaný producentom Andrejom Hruškom a Martinou Hruškovou. Časť Tomáša Buranovského si spevák napísal sám.

Od speváčky Nikky Kusendovej už môžeme poznať aj nedávno vydané skladby Cestovateľská, či Vzorec na šťastie.

Screenshot

Novinka Dialóg bez rečí je už dostupná na všetkých digitálnych platformách.

Link na videoklip: Dialóg bez rečí
Instagram: @nikka_kusendova
@buranowski_official

TS pripravila: Bibiána Lazarová, ALL ABOUT MUSIC