SPEVÁČKA VERONIKAS ODHALILA ČASŤ SVOJHO SÚKROMIA!

Už je to takmer rok, od kedy mladá a talentovaná speváčka Veronika Strapková, vystupujúca pod umeleckým menom VeronikaS , vydala svoj debutový album „Puzzle“. Ten obsahuje až 17 piesní, ku ktorým už mladá umelkyňa stihla natočiť niekoľko naozaj pekných vizuálov. 

Dnes však konečne uzrel svetlo sveta videoklip k piesni „Lietam“, ktorú kritici hodnotili ako najkrajšiu skladbu celého albumu. VeronikaS má k tejto skladbe, ktorú vďaka videoklipu predstavuje ako svoj ďalší singel, naozaj špeciálny vzťah. Ako sama tvrdí, dobre sa jej tvorí najmä v situáciách, kedy sa cíti niečím zlomená alebo vyčerpaná. Vtedy svoje emócie ventiluje v hudbe. Táto pieseň je však skôr manifestom lásky než ventilom pre akékoľvek negatívne informácie. Speváčka túto pieseň totiž napísala pre svoju dlhoročnú lásku,partnera Filipa a ako sama tvrdí, je to pre ňu veľmi osobné a dlho zvažovala či túto pieseň vôbec naspievať.

“Áno, je to pravda. Ja som celkom poverčivá a mám pocit, že ak niečo poviem s veľkým nadšením, že o to potom môžem vzápätí prí. Preto som sa tak bála úplne odhaliť svoje najintímenjšie emócie. Filip je pre mňa skutočne darom, ktorý som od života dostala a  nechcela  som to nejak zakríknuť. Nevedela som sa zbaviť pocitu…čo ak?! Napokon som si však uvedomila, že moji fanúšikovia si zaslúžia všetky moje radosti, či smútky, ktoré prežívam. O to viac cítim, že sa vedia s mojou tvorbou viac stotožniť a sú mi bližšie. Že chcú počuť aj túto časť zo mňa. Časť ktorá miluje a túži byť milovaná. “ vyznáva sa z pocitov VeronikaS.

Pieseň údajne vznikala pomerne jednoducho, melódia aj refrén sa písali akoby “samé”. O hudbu sa postaral Veronikin obľúbený producent Emil „Esso“ Smoliga a celé to ešte doťukol Marek Šurín. Čo bolo však azda najzaujímavejšie, samotné natáčanie videoklipu.  „Dlho som uvažovala nad tým, ako to spraviť a mala som snáď tisíc variánt. Všade mi v mysli účinkovali cudzí ľudia, tanečníci a kto vie, kto všetko ešte. Napokon som si ale uvedomila, že táto pieseň je odo mňa, pre môjho priateľa.  Prečo by nás mali hrať cudzí ľudia, keď jedine my dvaja vieme, čo k sebe cítíme. Chcela som, aby to nebola len moja textová výpoveď, ale aj vizuálna. Skrátka, to sme my! Tak som sa odhodlala a rovno spýtala, či by proste nechcel byť v klipe so mnou. A on na moje veľké prekvapenie povedal že samozrejme”,  dodáva Veronika.

Emotívnosť klipu dotvára samotné prostredie rakúskej prírody “Zell am See“ a o vizuál sa postaral Veronikin dlhoročný kamarát Tomáš Miklas. Vizáž mala na starosti ako obvykle Lucia Lussi Šenková.

“Celé je to len o láske, o takej ozajstnej, nehranej. Veľmi som si želala, aby ma ľudia mohli vidieť aj v tejto polohe. V polohe ženy čo je proste šťastná, pretože našla to najvzácnejšie. Verím, že sa tam mnohé dievčatá nájdu tiež“, doplňuje na záver šikovná umelkyňa.

www.facebook.com/veronikastrapkovaslovakia
www.instagram.com/veronikastraokova

Zdroj: TS
Foto: Tomáš Miklas