Speváčka Zuzana Smatanová tvorí v lete skladby na nový album! 

Niekoľkonásobná Zlatá Slávica Zuzana Smatanová maká celé leto na plné obrátky! Po novom singli a klipe „V dobrom aj v zlom“ sa speváčka vrhla do ďalšej tvorby. Okrem toho ju čaká množstvo letných koncertov.

„V dobrom aj v zlom“ a ďalšie nové skladby, ktoré Zuzana Smatanová počas leta skomponuje, sa objavia na jej šiestom štúdiovom albume. Známa muzikantka sa navyše chystá hosťovať na jesennom turné Adama Ďuricu. Ak chcete vedieť viac o pracovnom živote oceňovanej speváčky, či spoznať zákulisie nakrúcania krásneho klipu „V dobrom aj v zlom“, pozrite si najnovší videopozdrav Zuzany Smatanovej.

Zuzana Smatanová

Speváčka a skladateľka Zuzana Smatanová má leto plné hudby a práce. Po novom singli a klipe „V dobrom aj v zlom“ sa speváčka pustila do ďalšej tvorby. Zuzanu Smatanovú čaká množstvo letných koncertov, na ktorých naživo predvedie novú skladbu.

„Leto je pre mňa vždy festivalové. Tento rok je viac pracovný a bez dovolenky, pretože z pódií budem odbiehať aj do štúdia. Som opäť v tvorivom období, kedy textujem a skladám hudbu. Predo mnou sú hlavne letné koncerty a festivaly, na ktorých odznie už aj pesnička “V dobrom aj v zlom”. Toto leto ma môžu fanúšikovia vidieť napríklad 31. júla na Duchonke, 8. augusta v Žiari nad Hronom, 14. augusta na Orave, 22. augusta v Likavke, alebo 29. augusta v Piešťanoch na Lodenici,“ teší sa Zuzana Smatanová.

Najnovší singel „V dobrom aj v zlom“ a ďalšie skladby z tvorivého obdobia, ktoré Zuzana Smatanová skomponuje, sa objavia na jej ďalšom albume. Známa muzikantka si neoddýchne ani na jeseň, kedy ju čaká turné s Adamom Ďuricom.

„Keď budem mať dostatok nového materiálu fanúšikovia sa určite dočkajú môjho šiesteho štúdiového albumu. Zatiaľ však pilne pracujem a nedávam si žiadne termíny. Keďže na textoch a hudbe pracujem vždy sama, potrebujem na tvorbu svoj čas. Riadim sa svojim vlastným rytmom, užívam si prítomnosť a hľadám inšpiráciu. Na jeseň budem hosťom  turné Adama Ďuricu, na čo sa veľmi teším,“ prezradila plány Zuzana Smatanová.

Nový singel „V dobrom aj v zlom“ nahrala Zuzana v spolupráci s Marekom Rakovickým zo štúdia Lavagance. Skladbu zmixoval legendárny Ivan Jombík. Zuzana stihla k novinke nakrútiť aj videoklip. Filmovalo sa dva dni v exteriéroch – na lúkach, v bažinách a v zrúcanine kláštora. Klip režírovala Paulína Mačáková, ktorá má na konte aj Zuzanin videoklip „Miesta”. Ak chcete vedieť viac o pracovnom živote oceňovanej speváčky, či spoznať zákulisie nakrúcania krásneho klipu „V dobrom aj v zlom“, pozrite si jej najnovší videopozdrav.

„Už šesť rokov nakrúcam pre fanúšikov videopozdravy z môjho pracovného života. Teraz sa dočkajú ďalšieho videa zo zákulisia vzniku videoklipu,“ uzavrela s úsmevom Zuzana Smatanová.

Zuzana Smatanová

Zuzana Smatanová má na konte niekoľko úspešných albumov a množstvo hudobných ocenení ako Aurel, OTO, Grand Prix Rádio a Zlatý slávik v kategórii Speváčka roka, Hit roka, Rádioslávik a Absolútny slávik. Viac informácii nájdete na www.zuzanasmatanova.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Martin Ferenčík