Spevák a moderátor MARTIN HARICH bude aj modelom! Komu sa upísal?

Svetoznáma textilná značka NEW YORKER si na Slovensku poprvýkrát vybrala oficiálnu tvár pre propagáciu svojho oblečenia. Spomedzi idolov slovenskej mládeže si predstavitelia nemeckého módneho giganta zvolili úspešného speváka Martina Haricha!

Ďalší úspech si na svoje konto v týchto dňoch pripísal spevák a gitarista Martin Harich. K stovkám koncertov, úspechu jeho  videoklipov v hudobných televíziách či moderovaniu relácie BRAVO TV na TV Óčko tentokrát pribudol exkluzívny kontrakt s jednou z najznámejších textilných značiek pre mladých. Predstavitelia NEW YORKERU sa poprvýkrát pozreli „na zúbky“ idolom svojich zákazníkov na Slovensku. Výsledkom je dlhodobá spolupráca, ktorú podpísali len pred pár dňami s Martinom Harichom.  „Martin Harich nie je z nášho pohľadu iba populárny mladý spevák. Ale má tiež výborný vkus a štýl. Zo spolupráce s ním máme veľkú radosť,“ vyjadril sa člen PR tímu NEW YORKERU.

Spolupráca Martin Harich feat. NEW YORKER sa v skutočnosti začala už pred pár mesiacmi, kedy sa práve spomínaná obľúbená textilná značka stala jedným z partnerov Martinovho aktuálneho singla a videoklipu „Posledná pieseň“, a nielen Martina, ale aj celú kapelu na nakrúcanie klipu obliekla. Na základe vydarenej spolupráce sa následne nemecký textilný koncern rozhodol uzatvoriť s hudobníkom exkluzívny kontrakt založený na dlhodobej spolupráci. „Veľmi sa teším, že sa nám podarila spolupráca s NEW YORKEROM. Ako NEW YORKER, tak aj ja produkujeme svoje „výrobky“ pre rovnakú cieľovú skupinu, predovšetkým pre mladých ľudí,“ vysvetľuje líder skupiny Musitany Hope a na margo nového partnerstva dodáva: „Tak ako sa chcú mladí ľudia pekne a kvalitne obliekať, chcú počúvať i dobrú a originálnu hudbu. Verím, že sa nám to bude spoločne dariť a budeme pre nich vytvárať len tie najlepšie veci.“

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Martin Gaál