Spevák Michal Prokop odohrá prvý koncert od rozdelenia ČSFR v Bratislave!

Bratislava zažije ďalší výnimočný koncert! Český spevák Michal Prokop odohrá samostatný koncert v Bratislave po vyše 20 rokoch a prvý od rozdelenia ČSFR! Spolu s kapelou Framus five zahrajú fanúšikom to najlepšie zo svojej kariéry.  A predstavia nový album „Sto rokov na ceste“!

Michal Prokop je muž mnohých záujmov a profesií! V hudobnej oblasti je známy predovšetkým ako spevák žánrov rock, soul a blues. Vďaka nemu zažije Bratislava 15. októbra jedinečný koncert najvýznamnejšej skupiny českej rockovej histórie! Michal Prokop s kapelou Framus five sa na koncert v bratislavskom klube Babylon už nesmierne tešia!

Michal Prokop (6)

„Na Bratislavu sa moc teším. Hral som tu síce tento rok v júni spolu s Lubošom Andrštom v Štúdiu S v rámci cyklu Music à la Carte, ale samostatný koncert so svojou kapelou – to bude od rozdelenia Československa prvý.“ Konštatuje Michal Prokop.

Michal Prokop získal počas kariéry množstvo cien. Na konte má aj výnimočné ocenenie Rád umenia a literatúry – štátne vyznamenanie Francúzskej republiky v hodnosti dôstojník! Tento rok dostal cenu Zlatá doska Joe´s Garage za nový album Sto rokov na ceste. Fanúšikovia v Bratislave sa môžu tešiť na to najlepšie z jeho tvorby.

Michal Prokop

„Koncert bude prierezom celej našej tvorby čiže 46 rokov čo spievam. Budú tam pesničky z niekoľkých hlavných albumov, od toho prvého z roku 1968 až k tomu najnovšiemu. „Sto rokov na ceste“ je názov našho nového CD, ide o slogan z textu Pavla Šruta z mojej pesničky Sto rokov samoty. Vlastne, to je ako názov až symbolické.“ Vysvetľuje Michal Prokop.

Album „Sto rokov na ceste“ predstaví Michal Prokop v Bratislave spolu s hudobníkmi zo skupiny Framus five. Tešiť sa môžte na profesionálny hudobný dobrovod Luboš Andršt – gitara, Jan Hrubý – husle, Lubor Šonka – klávesy, spev, Jiří Šíma – saxofón, spev, Roman Kubát – trubka, Zdeněk Tichota – basová gitara a Pavel Razím – bicie nástroje.

Vstupenky na tento výnimočný koncert si môžete kúpiť v predajni Dr. Horák na Medenej ulici č. 19 v Bratislave alebo v predajnej sieti ticketportal.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.