Špičkový česko-slovenský jazz v intímnom klubovom prostredí: Otto Hejnic Trio v Nu Spirit Bare

Koncertná séria In Jazz We Trust prináša ďalší špičkový klubový koncert. V intímnom prostredí Nu Spirit Baru sa predstaví trio českého bubeníka Otta Hejnica.


Štipendista prestížnej Berklee School of Music má v triu na konte dva albumy, ktoré si získali priazeň nielen kritikov ale aj všetkých fanúšikov moderného jazzu. Druhý z nich, Standards One, bol ocenený ako najlepšia česká jazzová doska roka 2014 a pomohol triu dostať sa na prestížne festivaly a klubové pódiá v Európe a Ázii. Ottovi spoluhráči – slovenský pianista Ondrej Krajňák a kontrabasista Josef Fečo – patria medzi absolútnu špičku česko-slovenskej scény.

maxresdefault

In Jazz We Trust je séria klubových jazzových koncertov s domovskou scénou v Nu Spirit Bare a Clube. Počas piatich rokov sa v na nej bratislavskému publiku predstavili zahraničné legendy ako David Sanborn alebo hviezdy novej generácie ako Christian Scott či Robert Glasper. Ďalším podujatím série bude americký projekt Chicago Underground v pondelok 18. apríla v Nu Spirit Clube na Śtúrovej.

Kapacita baru, ktorý sa nachádza na Medenej 16, je limitovaná, koncert sa začne krátko po ôsmej. Lístky sú k dispozícii v predpredaji za 7 euro v sieti Ticketportál.

Miesto sa dá rezervovať na 0905/865566 po 17:00.
https://www.ottohejnic.com/

Zdroj: Nu Spirit Club & Bar