Spojenie terchovského rocku a folklóru: Arzén a Rozsutec naživo v Námestove a Kysuckom Novom Meste!

Čo má spoločné terchovsko-žilinská rocková skupina Arzén s Folklórnym súborom Rozsutec? Táto otázka vám možno napadla už niekoľkokrát. Odpoveď je však veľmi jednoduchá. Ak sledujete históriu kapely Arzén, viete, že už viac ako 30 rokov čerpá inšpiráciu z bohatého folklórneho dedičstva Terchovej. Hudba tejto rockovej legendy je popretkávaná autorskými piesňami, ktoré spájajú moderný rockový zvuk s tradičnými ľudovými motívmi.

Tento jedinečný hudobný štýl prirodzene vytvoril priestor na spoluprácu s jedným z najlepších folklórnych súborov na Slovensku – Rozsutec. Ich vzájomné vystúpenia nie sú žiadnou novinkou. Spoločnými silami sa už podieľali na niekoľkých úspešných projektoch, ako napríklad na muzikáli „Na skle maľované“ či videoklipoch „Ešte raz“ a „Katarínka“. Práve v týchto projektoch sa po prvýkrát prepojil dynamický terchovský tanec s hutným rockovým zvukom.

Vystúpenie kapely Arzén a Folklórneho súboru Rozsutec sľubuje nezabudnuteľný zážitok. Diváci sa môžu tešiť na citlivé spojenie tanca a hudby, ktoré zachováva podstatu slovenského folklóru, no zároveň prináša nové a osviežujúce prvky rockovej energie. Či už ste fanúšikom ľudovej kultúry alebo milujete modernú hudbu, toto vystúpenie vás určite očarí.

Nepremeškajte príležitosť zažiť tento unikátny koncert naživo v Námestove alebo v Kysuckom Novom Meste. Čaká vás 100 minút autentickej slovenskej hudby a tanca v tom najlepšom prevedení!

Dĺžka podujatia: 85 minút

Kedy a kde?
08.11.2024 – Námestovo, Kultúrny dom
Vstupenky: https://www.dkno.sk/klient-173/kino-237/stranka-8144/film-747182
alebo osobne v kultúrnom dome v Námestove.

09.11.2024 – Kysucké Nové Mesto, Kultúrny dom
Vstupenky na Ticketportal.sk: https://www.ticketportal.sk/performance/201565?IDPartner=59

alebo osobne v kultúrnom dome v Kysuckom Novom Meste.

Zakúpte si vstupenky už teraz a pripravte sa na nezabudnuteľný kultúrny zážitok!

TS