Spot pre Stefe Big Air v meste nahrávali dole hlavou!

V posledných dňoch sneženie potrápilo viaceré mestá a obce na Slovensku. V Kremnici sa však zo snehu tešia nie len deti, ale aj organizátori podujatia STEFE Big Air v meste.

V spolupráci s Technickými službami mesta Kremnica a firmou Stavi Trans zvážajú kalamitný sneh zo všetkých častí mesta na Štefánikovo námestie, kde sa túto sobotu bude konať 8. ročník snowboard a freeski show STEFE Big Air v meste 2015.

Účasť na pretekoch zatiaľ potvrdili slovenskí, českí, ale aj fínski jazdci, ktorí predvedú svoje špeciálne kúsky na kremnickom námestí už túto sobotu. Program sa tento rok začína už v piatok. V kine Akropola sa budú premietať tie najlepšie snowboardové a freeski filmy, a to v rámci špeciálnej zimnej edície Festivalu adrenalínových filmov. 

Na tohtoročnej afterparty sa predstavia napríklad Puding pani Elvisovej, DJ Shimo, vili:AM či reper Vec a Škrupo. Vec, inak známy aj ako tatko hip hopu, toho už v živote nahral mnoho, no nahrávanie rádio spotu pre STEFE Big Air v Meste 2015 bolo preňho určite najnáročnejším. Vec sa totiž rozhodol nahovoriť spot dole hlavou, čiže v polohe autentickej práve pre freestyle šialencov.

Plagát_after

Ako to aktuálne na námestí vyzerá, môžete sledovať prostredníctvom webkamery na stránke STEFE Big Air v meste.

STEFE Big AirPlagat

Zdroj: STEFE Big Air v meste