…stále málo #2 w. BILLAIN – LET IT ROLL Winter Warm-Up

Druhý diel drum and bassovej noci s názvom …stále málo navštívi jeden z najtalentovanjších producentov súčastnosti – BILLAIN. Jeho vystúpenia su ojedinelé a exkluzívne, tak to nepremeškaj!

Najprv sa začal venovať výtvarnému umeniu a graffity, neskôr okolo roku 1998 však presedlal na hudbu, kedy produkoval minimal techno. Zlomom v jeho kariére bol rok 2000, keď svoj talent vo vytváraní zvukov začal presadzovať v drum and bass-e. Vojna v jeho krajine sa podpísala pod jeho deepovú tvorbu. Neskôr začal spolupracovať pre New Yorkskú spoločnosť zameranú na efekty do filmov, dokumentov a reklám.
Jeho unikátny a špecifický zvuk ho vyšvihol až do takých známych vydavateľstiev ako Syndrome Audio, Citrus Recordingslondýnske Rise AudioBad Taste Recordings či MethLab Recordings & Artist Management. V roku 2013 rozbehol spolupráce s podobne zmýšľajúcimi umelcami ako Mefjus, InsideInfo, Codex, Allied alebo Rawtekk.
Na konci roka 2014 obohatil o svoje tracky aj Critical Music. Neuveriteľnú odozvu však získalo až EP s názvom Colonize vydané prednedávnom na neurofunkovom label-i Eatbrain.

Necro & Presenta // Trident.skKANAL CREW
Cuker b2b DJ Mikro // Basement DnB
Kutlo (Official) // Mindtech | Ammunition | Future Funk
LS3KE / Basement / SK
Exortt // stále málo
Krystalized

*bude prebiehať predpredaj vstupeniek na LET IT ROLL WINTER Slovakia za najvýhodnejšie ceny bez poplatkov !
*bude možné počas noci vyhrať 2 vstupenky úplne ZADARMO!
FB event: https://www.facebook.com/events/1882170795341813/

https://billain.net/
https://methlab-agency.com/
www.trident.sk

FLYER_SM2_FINNAL

Zdroj: …stále málo