Stark Band: This Christmas.

Košická kapela Stark Band sa ponorila do vianočnej atmosféry. Po nedávnom vydaní singlu „Pýtaj sa ma“, ktorý sa natáčal na Gemery, sa kapela zavrela do štúdia aby vyprodukovala ďalšie a ďalšie skladby.

Nakoľko Vianoce sú za rohom , nemohlo to skončiť inak ako pri nefalšovanej vianočnej skladbe s dielne amerického skladateľa Donnyho Hathaway a skladbe This Christmas.

https://www.youtube.com/watch?v=KxifjjDpyLE

Stark Band sa snažili vniesť do skladby trosku tej svojej chute a prispôsobiť aranžmá skladby na ich mieru – čo sa aj podarilo. Dobra a uvoľnená nálada v štúdiu je základ úspechu, keď si k tomu pridáme vôňu Vianoc vo vzduchu nemohlo to ani inak dopadnúť. S videoklipom im zrealizoval šikovný režisér Jakub Bača z EVIL PRODUCTION.

Stark Band - Christmas promo photo

Kapela Stark Band plánuje do konca roka niekoľko koncertov a cele to „vianočne“ turné uzavrie na Silvestra v rodnom meste. Po novom roku sa kapela vzdiali na krásnu chatu do slovenských hôr, kde si oddýchnu a načerpajú nove sily na začiatok nového roka a taktiež nove inšpirácie na ďalšie a ďalšie skladby.

Zdroj: Stark Band