Štartuje ďalší ročník súťaže Natruc talent!

V sobotu 25. srpna 2012 se na Kmochovì ostrovì v Kolínì uskuteční jubilejní 15. ročník kultovního festivalu Natruc. Mezi potvrzenými interprety jsou David Koller, Mandrage, Wohnout, Vypsaná Fixa, Sunshine, Tleskač, Pipes and Pints, Medvìd 009, Doctor PP, Horská chata (SVK), Luno, The Paranoid (SVK) a další.

I letos přichází festival Natruc se soutìží Natruc Talent, která má za úkol objevovat nadìjné mladé kapely napříč hudebními žánry a dát tìmto kapelám šanci zahrát si na renomovaném hudebním festivalu. Symbolicky mezi potvrzenými interprety letošního Natrucu nechybí ani skupina A Banquet, která je odborníky považována za nejžhavìjšího kandidáta na novou hvìzdu českého hudebního nebe. Kapela, která natočila své první CD v Chicagu, kde se produkce ujal legendární Steve Albini (Nirvana, Pixies, Manic Street Preachers, PJ Harvey), se stala vítìzem soutìže Natruc Talent v roce 2010.

Kapely, které se chtìjí soutìže zúčastnit, mohou do 1. 4. 2012 zaslat své nahrávky v digitální podobì na talent@natruc.eu. Do semifinálového kola vybere odborná porota dvacet skupin, ze kterých vyberou dva postupující svými hlasy fanoušci v internetovém hlasování na stránkách festivalu Natruc. Více informací naleznete na www.natruc.eu

Zdroj: Agentura WINK
Publikoval: Redakcia GREGI.NET