Steel Panther sa predstavia na Slovensku.

Steel Panther je americká heavy metalová kapela z Los Angeles známa predovšetkým svojimi vtipnými textami a prehnanou pódiovou prezentáciou parodujúcou heavy metal a životný štýl 80tych rokov na turné „Spreading The Disease Tour“ zahŕňajúcom aj jeden koncert na Slovensku a dva koncerty v Čechách.

Turné začína v utorok 4.februára 2014 v holandskom Groningene. „ Ako lepšie sa dá naštartovať európske turné, než v zemi drôg a slávy“ hovorí basgitarista Lexxi Foxx . Spreading The Disease (S.T.D.) Tour zavíta do rôznych miest po celej Európe vrátane Nemecka, Francúzska, Španielska, Veľkej Británie, Českej republiky, ale hlavne Slovenska. V roku 2012 boli Steel Panther ocenení ako „Najlepšia živá kapela“ na Loudwire Music Awards a porazili tak slávnejších kolegov ako Iron Maiden, Metallica, či Tool.

Steel Panter a producent Jay Ruston (Anthrax , Stone Sour) v poslednej dobe pracovali na treťom albume, ktorý je pokračovaním kritikou kladne prijatého titulu „Balls Out“ z roku 2011. Album debutoval na prvej priečke Billboard Top Comedy Chart reprezentovaný hitom „ If You Really Really Love Me“.

Steel Panther boli dlhší čas najlepšie stráženým rockovým tajomstvom. Vzhľadom na úspech ich albumu a na živé vystúpenia sa kapela teší z veľkej obľuby u fanúšikov a  stala sa kultovou legendou na scéne v LA. K Steel  Panther  sa na javisku už pripojili také

ikony rock and rollu ako sú Steven Tyler z Aerosmith , Paul Stanley z Kiss, Corey Taylor zo Slipknot, Tom Morello z Rage Against The Machine / Audioslave či Chester Bennington z Linkin Park.

Steel Panther, to sú Michael Starr, Satchel, Lexxi Foxx a Stix Zadinia

26. 2. 2014 PRAHA – LUCERNA MUSIC BAR
27. 2. 2014 BRNO – KLUB FLÉDA
1.3. 2014 BRATISLAVA – MAJESTIC MUSIC CLUB

VSTUPENKY WWW.XL.SK

STÁTIE
15 € DO 31.12.2013
20 € DO 28.2.2014
25 € NA MIESTE V DEŇ KONCERTU

SEDENIE VIP
25 € DO 28.2.2014
35 € NA MIESTE V DEŇ KONCERTU

https://www.steelpantherrocks.com/

STEEL PANTHER foto

Zdroj: XL