Štefan Skrúcaný a Miro Noga nahrali remake skladby „Tequila Jumbo“ s kubánskym spevákom Lazarom!

Dvojica Štefan Skrúcaný a Miro Noga sa po rokoch stretli v nahrávacom štúdiu! Známy herci prespievali hit z 90-tych rokov „Tequila Jumbo“ s kubánskym spevákom Lazarom de Jesusom. Pri nahrávaní letnej, energickej skladby sa všetci poriadne zabavili. Autorom hudby „Tequila Jumbo“ je Gabriel Dušík, text napísal Stano Gurka.

Novú verziu obľúbenej skladby melodicky a textovo doplnil spevák Lazaro s priateľmi. Štefan Skrúcaný, Miro Noga a Lazaro stihli k remaku „Tequila Jumbo“ nakrútiť aj veselý videoklip. Navyše Štefan Skrúcaný pripravuje ďalší singel so známym slovenským raperom či hudobno – zábavnú šou s Mirom Nogom. Užite si leto pri skladbe s typickou kubánskou atmosférou „Tequila Jumbo“!

Stefan Skrucany a Miro Noga

Štefan Skrúcaný a Miro Noga sa po rokoch opäť stretli v štúdiu, aby prespievali hit z 90-tych rokov „Tequila Jumbo“. Obľúbenú skladbu nahrala známa dvojica v typickej kubánskej atmosfére so spevákom Lazarom de Jesusom. Autorom hudby „Tequila Jumbo“ je Gabriel Dušík, text napísal Stano Gurka. Novú verziu obľúbenej skladby melodicky a textovo doplnil spevák Lazaro s priateľmi.

„S Lazarom sme sa spoznali asi pred piatimi rokmi a remake nášho hitu „Tequila Jumbo“ je prvým pokusom o pravidelnejšiu spoluprácu. Bol to veľký hit 90-tych rokov, no vtedy to bola len akási slovenská predstava karibiku a latinsko – americkej muziky. Teraz to má ozajstnú karibskú atmosféru a formu skladby 21. storočia. V štúdiu bola skvelá nálada, výborne sme sa bavili a verím, že táto nálada a pohoda sa preniesla aj do nahrávky. Naši kubánski priatelia vdýchli skladbe typickú kubánsko – karibskú atmosféru so španielskym spevom, pokrikmi, ale aj reggeatonom a novou melódiou,“ prezradil Štefan Skrúcaný.

Štefan Skrúcaný, Miro Noga a Lazaro de Jesus stihli k remaku „Tequila Jumbo“ nakrútiť aj veselý videoklip.  ​Štefan Skrúcaný v súčasnosti už aktívne pracuje na ďalšej skladbe so známym slovenským raperom a zároveň s Mirom Nogom pripravujú hudobno – zábavnú šou.

„Koncom leta chceme nahrať úplne novú pesničku „Pressburg boys“, teda „Prachy sú prachy“. Nahrávať ju budeme so známym slovenským raperom. Okrem toho chceme s Mirkom pripraviť hudobno – zábavnú šou ako spomienku na našu dlhoročnú spoluprácu. A „Tequila Jumbo“ ako ​typicky letná, veselá  pieseň plná  energie a radosti zo života je ideálne hudobné predjedlo,“ teší sa Štefan Skrúcaný.

Tequila jumbo Lazaro a spol (2)

Teraz sa Štefan Skrúcaný a kubánsky spevák Lazaro chystajú užiť si naplno leto. Kým známy herec a spevák sa chystá aj s blízkymi na dovolenku do zahraničia, Lazaro plánuje ostať na Slovensku.

„Chcem sa venovať svojim blízkym – Erike, mame, deťom. Pôjdeme do Talianska, do Toskánska a Ligúrie, prejdeme Čechy a obehnem kamarátov na Slovensku. Občas to bude aj v rámci svojich pracovných povinností ako napríklad Miss Domaša, Miss Zemplín, Šírava a podobne.“ Uzavrel Štefan Skrúcaný.

Tequila Jumbo Lazaro a spol

„Ísť v lete na Kubu je nezmysel, boli sme v máji na rodinnej dovolenke a snáď v októbri  opäť niekam poletíme. Mám vystúpenia po Slovensku a už sa teším ako si s dcérou zaplávam.“ Prezradil Lazaro de Jesus.

Novú verziu hitu „Tequila Jumbo“ nahrali Štefan Skrúcaný, Miro Noga a Lazaro de Jesus u Mateja Straku v štúdiu La Familia de Sangre v Pezinku. Hudobný podklad remaku pripravil ​Lazaro de Jesus Hodelin Thomas, Reinaldo Ceballo a Eddy Aguero.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: archív Štefan Skrúcaný a Lazaro