Strapo & Dj Spinhandz – TAKOJ Tour 2013 v tvojom klube už čoskoro!

Ako si už asi mnohí všimli na fanpage stránkach samotného Strapa bolo už viac krát avizované koncertné turné ktoré nesie názov Strapo & Dj Spinhandz – TAKOJ! Tour 2013.

Toto turné bude prebiehať v priebehu mesiacov október-november-december, celkovo môžete očakávať 12 koncertov, pričom 9 koncertov bude na Slovensku a 3 v Čechách. Sleduj plagát a pozri či sa táto akcia koná práve aj v tvojom meste!

Na koncertoch sa môžete tešiť na novú TAKOJ! Show, ktorá obsahuje Strapove najznámejšie hity, novú tvorbu a ako je aj zvykom tak aj množstvo rôznych spestrení večera.

O sprievodný program sa postarajú raperi Maxim a Strojarik z Trenčína. či jeden z najlepších českých hip-hopových DJ-ov Lucky Boy

Na akciách vstúpi aj tohtoročný účastník Československo má Talent, breakdancer Džony Minárik…, takže akcia bude ozaj pestrá a každý sa má rozhodne načo tešiť!

Video a Foto reporty z akcií Vám prinesie mladý talentovaný fotograf Šimon Snopek.

Na záver aby sme nezabudli, ide o Strapove prvé sólo TOUR, tak neváhaj a príď podporiť aj ty! Akcie sú organizované agentúrou MAGIC Events Team v spolupráci s toxproduction.sk

Všetky potrebné informácie o TOUR či konkrétnom koncerte najdete na webe www.strapo.sk alebo na oficiálnom fanpage Strapo (Official)

official web

Zdroj: Adam Bajo